Zorgeloos afdrukken en kopieren

Home >  Nieuws >  Zorgeloos afdrukken en kopiëren

Copykit is een transparant totaalpakket, waarin levering van toner en onderhoud (voorrijkosten, arbeidsloon en materiaal) is opgenomen. U bent compleet ontzorgt.

Prepaid constructie

Docu+ Copykit is flexibel en valt te vergelijken met de zogenaamde prepaid constructie: alleen betalen voor daadwerkelijk printverbruik. Print u meer, dan hoeft u geen meerprijzen te betalen. En print u minder, dan betaalt u voor minder.

Hoe werkt Copykit?

U koopt vooraf een vast aantal afdrukken. Hiervoor wordt een vaste parameter per afdruk gehanteerd met betrekking tot service en toner. Het aantal afdrukken wordt in onderling overleg vastgesteld. Bij toe- of afname wordt het aantal automatisch voor u bijgesteld, zodat er geen grote afwijkingen kunnen ontstaan. Er worden geen meerkosten in rekening gebracht en er is geen verplichte minimale afname.

Opties van de diverse pakketten

Het pakket Docu+ Copykit wordt aangeboden op basis van koop of huur van de apparatuur. Bij koop schaft u de apparatuur zelf aan en u bent vervolgens eigenaar. Indien u apparatuur huurt, blijft OSN eigenaar. In beide gevallen bent u verzekerd van zorgeloos afdrukken en kopiëren. Het onderhoud is volledig verzorgd.

De voordelen op een rij:

  • U hoeft geen langlopend contract aan te gaan.
  • Alle variabelen zijn vooraf bekend: de investering- en exploitatiekosten.
  • Er gelden geen verborgen meerprijzen.
  • U ontvangt slechts één factuur voor de exploitatiekosten van uw volledige printerpark.
  • Verschuiving in afdrukvolume is altijd mogelijk.
  • Uitbreiding of inkrimping van het printerpark kan eenvoudig.

Meer informatie?

Neem contact op via interesse@ratho.nl of 040 2370 426.

Helpdesk