Beheerde ICT diensten

Home >  Diensten >  Beheerde ICT diensten

Of u nu een (kleine) zelfstandige bent, een onderwijsinstelling of een MKB organisatie runt; bij ons bent u aan het juiste adres voor het beheer van uw ICT omgeving. Want een ICT systeem onderhouden en voldoen aan de groeiende eisen van de gebruikers is een hele grote uitdaging. Wij gaan die uitdaging overigens graag aan want dat is nu juist ons ding! Hierbij kijken wij altijd naar drie hoofdzaken: mensen, processen en hoe de techniek daar het beste op aansluit met altijd als doel: uw organisatie succesvoller maken! Dat kan bijvoorbeeld door te kijken naar hoe processen sneller kunnen, kosten te besparen door de inzet van slimme ICT of door alleen bepaalde processen te automatiseren.

 

Soorten beheermogelijkheden

Bij ons kunt u kiezen voor drie mogelijkheden qua beheer:

 

24/7 monitoring versus break-fix

Als wij uw organisatie succesvoller willen maken, is het van belang dat wij uw omgeving monitoren op correct functionerende hardware en back-ups. Want een proactieve benadering op IT onderhoud is natuurlijk key voor een succesvolle organisatie; een probleem is al opgelost voordat het kan zorgen voor bijvoorbeeld downtime. U krijgt ook onmiddellijke ondersteuning (zoals afgesproken in de SLA) en krijgt geen grote verrassingsfacturen wat vaak wel zo is bij een break-fix service (iets gaat kapot en moet meteen gemaakt worden).

 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via 040 2370 426 of interesse@ratho.nl. Of vul uw gegevens in via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met u op. 

 

Dit veld is verplicht om contact op te kunnen nemen

Dit veld is optioneel
 

 

Helpdesk