Ondersteunend Beheer

Home >  Diensten >  Beheerde ICT diensten >  Ondersteunend Beheer

Uurtje-factuurtje met Ondersteunend Beheer

Wilt u het IT-beheer binnen uw organisatie volgens het bekende ‘uurtje-factuurtje-principe‘ regelen, dan is Ondersteunend Beheer de oplossing voor uw organisatie. U betaalt een vast laag bedrag per maand waarvoor wij uw server monitoren op correct functionerende hardware en back-ups. Deze en eventuele overige werkzaamheden verrekenen wij op basis van een uurtarief achteraf per maand conform een gedegen SLA.

Op deze manier betaalt u slechts voor wat u gebruikt en is het IT-beheer voor uw organisatie voor een betaalbaar bedrag te realiseren, zonder direct in te boeten op de kwaliteit van de dienstverlening. Dit is afhankelijk van de vragen en/of ondersteuningsverzoeken aan de Ratho service- en helpdesk.

 

Wat zit er in ons Ondersteunend Beheer pakket?

  • Monitoring van uw centrale server op falende hardware en correct uitgevoerde back-ups.
  • Ondersteuning conform een gedegen SLA vanuit onze service- en helpdesk.
  • Toegang tot onze gebruiksvriendelijke helpdeskportal.
  • Medewerkers die niet alleen kennis van zaken hebben, maar ook helder communiceren en met u meedenken.

 

Optionele zaken

Optioneel is het mogelijk om bijvoorbeeld monitoring voor meerdere servers, antivirussoftware, Windows-updates en updates voor generieke applicaties, zoals Flash en Java, toe te voegen voor zowel servers als werkstations.

 

Totale ondersteuning?

Wilt u juist helemaal geen omkijken meer hebben naar uw IT-omgeving? Kijk dan ook eens naar ons TotaalBeheer pakket

 

Overal kunnen werken in de cloud

Wilt u overal kunnen werken in de cloud (dus zonder fysieke server), dan is onze Hosted TotaalBeheer oplossing of werken met Office 365 iets voor u! U logt slechts één keer in en krijgt toegang tot al uw documenten op elk gewenst apparaat.

 

Meer informatie

We maken onderscheid in onze dienstverlening voor het onderwijs en het MKB. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via 040 2370 426 of interesse@ratho.nl. Of vul uw gegevens in via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met u op.

Dit veld is verplicht om contact op te kunnen nemen

 

 

Door mijn 10 jaar lange ervaring als coach helpdesk kan ik als accountmanager een goede match maken tussen techniek, organisatieprocessen en de gebruiker. Ik geef afgestemd advies over de meest (kosten)effectieve inrichting van uw ICT. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact me me op. Ik ben er voor je!
Cas van der Steen

Cas van der Steen

085 007 7602 cas@ratho.nl

Helpdesk