7e Ratho Experience Day was een groot succes!

DELEN

Op vrijdagmiddag 4 november 2022 vond de 7e editie van de Ratho Experience Day plaats op de High Tech Campus Eindhoven. Eén van de meest gevraagde management sprekers van Nederland was ook aanwezig: Jos Burgers . De middag stond in het teken van informatieveiligheid en klantenbinding. Lees vooral verder als je benieuwd bent naar wat je gemist hebt, de foto's wilt bekijken of de presentaties wilt inzien of downloaden.

J84A5370

 

Programma van de dag

Traditiegetrouw begonnen we de dag met de keynote van directeur/ eigenaar Thomas Schepers waarin we samen terugkeken op het afgelopen jaar en de roadmap voor het komende jaar bespraken. Daarna volgden twee verschillende kennissessies over wat je moet doen als er een hacker in je netwerk zit en hoe je productief kunt werken met de AVG-maatregelen. Heb je het gemist en wil je de foto's bekijken of wil je graag de presentaties downloaden? 

J84A5411

Wil je weten hoe veilig jouw organisatie is?


Het is niet meer zozeer de vraag óf je wordt gehackt, maar meer wanneer, én dan kun je maar beter weten wat je moet doen (lees hierover ook mijn eigen blog). Een goede reden dus om gebruik te maken van onze kennis over informatiebeveiliging en ons in te zetten voor een Quickscan of Cyber security scan. Zo weet je waar de 'gaten' in jouw IT-omgeving zitten en wat je nodig hebt om deze te dichten. 

 

De prijswinnaars!

Dit jaar waren er weer mooie prijzen te vergeven onder de aanwezigen tijdens de afsluitende borrel. Dell Technologies, één van de hoofdsponsors van deze editie, stelde dit jaar een Dell Latitude laptop beschikbaar t.w.v. € 1.200,-. Ook maakten de aanwezigen kans op gesigneerde managementboeken van Jos Burgers. Bekijk hier alle prijswinnaars 

 

J84A5553

 

Waar zouden we zijn zonder onze sponsors?

Heel veel dank gaat uit naar onze hoofd- en subsponsors, mede dankzij hen maken we er elk jaar weer een mooi event van!

 

Hoofdsponsors

logos hoofdsponsors

 

Subsponsors

logos subsponsors


Meer informatie of kennismaken?

Wil je meer informatie of wil je volgend jaar zelf deelnemen? Neem dan contact met ons op via telefoon 040 2370 426 of stuur een e-mail naar info@ratho.nl. Of vul ons contactformulier in.