Hoe maak je complexe problemen simpel?

DELEN

Dat is de vraag waar wij ons als ontwikkelteam dagelijks mee bezig houden. Met zowel ons Ratho Portaal als Ratho Manager geven we gehoor aan deze vraag. Want als gebruiker van een systeem wil je natuurlijk je doel makkelijk bereiken zonder dat je door brandende hoepels hoeft te springen. Het liefst wil je natuurlijk door middel van één simpele druk op de knop je doel bereiken, in sommige gevallen zelfs zonder handelingen. Als ontwikkelteam zorgen wij voor dit soort mooie oplossingen.

 

"Met ons RathoPortaal en onze RathoManager maken wij complexe problemen simpel"

Een nieuwe medewerker laten starten met één druk op de knop

Neem hier als voorbeeld wanneer er een nieuwe medewerker binnen de organisatie begint. De dag dat deze medewerker begint wil je uiteraard dat er een mailaccount klaarstaat voor die persoon waar op ingelogd kan worden, met de juiste instellingen voor de organisatie, met de juiste toegangsrechten en als het even kan ook nog gekoppeld aan de juiste groepen en teams voor de gebruiker om meteen van start te kunnen met zijn werkzaamheden. 

"Het account van de nieuwe medewerker staat al helemaal klaar, is gekoppeld met de juiste systemen en toegangsrechten en hij/ zijn kan meteen van start. "

Met het RathoPortaal en RathoManager maken we dit mogelijk voor onze educatie opdrachtgevers en hebben plannen om dit ook voor onze zakelijke opdrachtgevers mogelijk te maken. Daarnaast hebben we een koppeling gemaakt met Single Sign On (SSO) providers zodat met 1 keer inloggen de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

 

Developers zorgen ervoor dat gebruikers eenvoudig hun taken uit kunnen voeren

Ik kan natuurlijk verder ingaan op de complexiteit van deze oplossingen en het gaan hebben over bijvoorbeeld API’s, Software Design Patterns, Algoritmes, DatabaseModellen, Performance- en Security-uitdagingen, maar dat ga ik niet doen. Dat is namelijk de last die wij dragen zodat iemand anders dit niet hoeft te doen en zich alleen maar bezig hoeft te houden met waar het daadwerkelijk om gaat, het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden.

"Door onze programmeertechnieken voeren medewerkers hun dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger uit"

Meer informatie over hoe wij complexe problemen voor jou eenvoudiger maken?

Wil je meer weten over hoe wij de complexe problemen voor jouw organisatie simpel kunnen maken? Of zijn er zaken die jij graag opgelost of aangevuld zou willen zien in het Ratho Portaal of de Ratho Manager? Neem dan contact op met ons!

Neem contact op