Even voorstellen: onze stagiaires Rob en Jesse

DELEN

Jesse en Rob(v.l.n.r. Jesse en Rob)

Deze knappe koppen mogen stage lopen in het development- en IRT-team van september tot en met februari 2023. Zij stellen zich graag aan je voor.


Jesse Harks

Ik heet Jesse Harks, ben 22 jaar oud en woon samen met mijn vader en kat in het mooie Stratum Eindhoven. Vanaf 12 september versterk ik Ratho en start ik als systeembeheerder, waarbij ik help met het automatiseren van processen en
de dagelijkse werkzaamheden.


In mijn vrije tijd hou ik competitieve spellen zoals o.a. CSGO, LoL, RUST, Total WAR,
En andere spellen. Ik hou natuurlijk ook van arcade games dus ik sta altijd open om street fighter II (die staat hier op kantoor) te spelen tegen iemand :-O.

Verder kijk ik graag voetbal van verschillende clubs maar het liefst kijk ik naar PSV zelfs als het matig is.


Rob Rutjes

Mijn naam is Rob Rutjes, 21 jaar jong en woonachtig in het noorden van Eindhoven. Het komende halfjaar kom ik Ratho versterken tijdens mijn 3e jaar stage. Momenteel studeer ik aan de Fontys, in de richting van software development. Mijn stage is begonnen op 29 augustus 2022 en eindigt op 27 januari 2023. Tijdens deze periode ben ik 5 dagen per week aanwezig.


De opdracht tijdens mijn stage bij Ratho is het toevoegen van een (live) meekijk functionaliteit voor docenten aan het Ratho Portaal.

In mijn vrije tijd heb ik verschillende hobby’s, naast natuurlijk programmeren, ben ik een fanatieke hardloper, op zaterdag/zondag kijk ik graag naar de formule 1 als (groot) Max Verstappen fan.