Even voorstellen: onze stagiaires Rory, Mitchell en Lucas

DELEN

stagiaires 2022_536x281(v.l.n.r. Rory, Mitchell en Lucas)

Deze knappe koppen mogen stage lopen bij de Ratho helpdesk en in het development team van februari tot en met juni 2022. Zij stellen zich graag aan je voor.


Rory van den Akker

Ik ben Rory van den Akker, ik ben 28 jaar en woon in Eindhoven. Op 7 februari ben ik als fulltime stagiair begonnen bij het development team voor het verbeteren van de support flow (ticket systeem) voor het Ratho Portaal en de Ratho Manager. Eén van mijn taken is het implementeren van een chatbot of virtual assistant, die eindgebruikers moet helpen met technische ondersteuning. Pas wanneer een gebruiker geen antwoord kan vinden via de chatbot, wordt er een ticket aangemaakt en doorgestuurd. Naar mijn mening is dit een uitdagend project, waar ik technisch veel in kan leren. Dit is ook de reden dat ik voor Ratho heb gekozen, omdat er ruimte is voor goede begeleiding van studenten, zowel technisch als persoonlijk.

Ik ben iemand die graag in een rustige omgeving werkt en zich focust op zijn taken. Ik besteed aandacht aan het verder ontwikkelen van mijn communicatieve skills. Ik ben recht door zee wanneer het moet, maar kan ook een observatieve houding aannemen. Ter ontspanning spendeer ik veel tijd aan games, game development en muziek.

 

Mitchell van de Steeg
Mijn naam is Mitchell van de Steeg, ik ben 20 jaar en ik woon in Eindhoven. Sinds 2020 ben ik aan mijn studie in Eindhoven begonnen als allround medewerker IT op niveau 3. Als jongetje was ik al geïnteresseerd in hoe computers werken. Op de middelbare school heb ik dat helaas laten vallen, maar ik wilde graag de draad weer oppakken en terug naar mijn oude interesse. Ik ben op 14 februari 2022 begonnen aan een stage bij Ratho. Ik leer hier hoe ik eerstelijns meldingen afhandel die vanuit de klant worden gecommuniceerd met de eerstelijns helpdesk. Ik zal dus erg mijn kennis kunnen verbreden met het oplossen van IT-gerelateerde vragen en kwesties. Ook ga ik leren hoe ik samen met mijn collega’s informatief, oplossingsgericht en klantgericht te werk ga.

In mijn vrije tijd ondersteun ik een beweging waarmee ik anderen graag help om door moeilijkheden te kunnen komen en hun angsten en verslavingen te overwinnen. Ik ben een echte muzikant en hou vooral van de gitaar en het drumstel. Mensen om me heen genieten altijd mee wanneer ik muziek maak en laten mij altijd lekker mijn gang gaan.

 

Lucas Bingley
Ik ben Lucas Bingley en ben 24 jaar, woon in Mierlo bij mijn ouders thuis en studeer aan de Fontys in Eindhoven HBO-ICT software engineering. Ik ben derdejaars student en loop bij Ratho als stagiair voltijd mee in het development team van 7 februari tot eind juni. Mijn opdracht is om de Ratho manager uit te breiden met informatie over apparatuur die draait bij opdrachtgevers. 

Mijn doel is om mezelf professioneel, technisch én persoonlijk te ontwikkelen. Ik heb voor Ratho gekozen omdat zij mij in dit traject willen begeleiden. Als tegenprestatie bied ik mijn beste uitwerking van de opdracht, advies en commentaar. Ik ben kritisch en recht door zee en probeer efficiënt en doelgericht te communiceren, hier wil ik mezelf verder in bekwamen en daar is ruimte voor bij Ratho. Ik hou van snelle dingen aan mijn hoofd om mee te ontspannen zoals met games en muziek.