Meld je aan voor de RED 2022

DELEN

Op vrijdag 4 november 2022 vindt de zevende editie van onze Ratho Experience Day (RED) plaats op de High Tech Campus Eindhoven. Jij bent van harte uitgenodigd voor dit gratis toegankelijke evenement, met dit jaar een andere opzet dan je van ons bent gewend én met gastspreker Jos Burgers. Weten hoe dit zit? Lees snel verder!

 

Kennis delen met Ratho en Jos Burgers en Ratho

Om verder te kunnen groeien is ook kennis delen belangrijk. Daarom delen wij onze kennis (zowel over de techniek als over ondernemen en groei) met onze opdrachtgevers en andere geïnteresseerden. Een goed voorbeeld hiervan is dit RED event, waarbij we elkaar live ontmoeten en hands-on sessies organiseren.

Als je de RED al eerder hebt bezocht, weet dan dat de opzet van deze middag dit jaar anders is. Dit jaar organiseren wij namelijk drie (i.p.v. zes) interessante sessies vol wetenswaardigheden. Daarnaast hebben wij één van de meest gevraagde managementsprekers van Nederland, Jos Burgers op ons event om jou volop te inspireren!

Hij is één van de bekendste sprekers op het gebied van klantgerichtheid, marketing en management. Mis dit niet! Naast zijn sessie delen ook Ratho collega's Joris van der Sligte, Aryon Hooijmaijers, Thijs Marques en Mathijs Verschuuren van  partner Whitehats hun kennis over informatieveiligheid, de AVG en de nieuwste features in Microsoft 365 en Teams.

Je neemt dus tips mee om veilig én efficiënt jouw werk te kunnen doen en hoe je klanten nog beter aan je bindt. 

Bekijk het programma en de sprekers