Meld je aan voor de RED 2023

DELEN

Op vrijdagmiddag 3 november 2023 vindt de achtste editie van onze Ratho Experience Day (RED) plaats op de High Tech Campus Eindhoven. Jij bent van harte uitgenodigd voor dit gratis toegankelijke evenement, met onder andere cyber crime expert Maria Genova. We gaan het hebben over informatieveiligheid en optimalisatie. Weten welke sessies er allemaal zijn? Lees snel verder!

 

Kennis delen door Ratho en cyber crime expert Maria Genova

Om verder te kunnen groeien is ook kennis delen belangrijk. Daarom delen wij onze kennis met onze opdrachtgevers en andere geïnteresseerden. Een goed voorbeeld hiervan is dit RED event, waarbij we elkaar live ontmoeten en hands-on sessies organiseren.

Als je de RED al eerder hebt bezocht, weet dan dat wij, naast onze eigen experts, dit jaar cyber crime expert Maria Genova hebben uitgenodigd. Maria spreekt over de digitale ontwikkelingen van nu en de uitdagingen die deze met zich meebrengen. Haar verhaal vertelt de gevaren van internet, zoals cybercrime, hacks en identiteitsfraude, maar ze geeft haar publiek ook concrete aanknopingspunten om een bedrijf nieuwe kansen te bieden. Bijvoorbeeld door nieuwe stappen te zetten op het gebied van digitaal klantmanagement, sociale media en data-analyse. 
Ze is tevens een bekende social media persoonlijkheid en houdt duizenden volgers o.a. via Linkedin, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de interessegebieden waarover ze spreekt. 


Mis dit dus niet! Naast haar sessie delen ook Ratho collega's Joris van der Sligte, Elmira Drost en Thomas Schepers hun kennis over informatieveiligheid en optimalisatie.

Je neemt dus tips mee om veilig en nóg efficiënter jouw werk te kunnen doen en er is een mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en groeten met een hapje en drankje.