Onze nieuwe website is live!

DELEN

Misschien heb je het al gezien, misschien ook nog niet, maar vanaf half november hebben we onze nieuwe website live gezet! Het eindresultaat mag er zijn vinden wij en daar zijn we dan ook best een beetje trots op. Daarom nodigen we je graag uit een kijkje te nemen. De nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen.

 

Zoals je kunt zien is de ‘look en feel’ van de site veranderd, al zul je de kleuren, het logo en onze medewerkers nog wel herkennen. De website is overzichtelijk en goed leesbaar voor iedereen. Gericht op onze verschillende opdrachtgevers op het gebied van onderwijs en MKB.

 

We zijn nu dus live en achter de schermen wordt er nog druk verder gewerkt aan het uitbreiden van de website. Komende maanden hopen we dan ook de site verder te optimaliseren en uit te breiden met nog meer handige functies. Heb je bijvoorbeeld rechtsboven de handige helpdeskbutton al gezien? Of rechtsonder de chatfunctie? Daarnaast zie je heel ons team in één overzicht en kun je eenvoudig onze diensten en het bijbehorende prijsplan vinden. Ga jij voor brons, zilver, goud of platinum?

Homepage nov 2021_536px

 

Geef schoonheidfoutjes aan ons door

Wij zijn ons ervan bewust dat de site nog schoonheidsfoutjes kan bevatten. Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website verder aan te scherpen? We stellen jouw feedback enorm op prijs. Mailen kan naar wendy@ratho.nl.