Ratho doneert 250 verrassingspakketten met 'De Magische Maakfabriek'

DELEN

In het ziekenhuis opgenomen worden betekent veel voor kinderen en heeft consequenties, waaronder het gemis van school, vriendjes en vriendinnetjes. We willen kinderen daarom verrassen met maken van een eigen boek. En ze zo meenemen in hun ideeën over een betere wereld, met de vrijheid om erop los te fantaseren. Even de focus verleggen, dromen, bedenken en doen. Dat regelt Back for Good met de 'Magische Maakfabriek.'

 

Back for Good, het bedrijf van Juliette de Wette, verbindt het bedrijfsleven met verschillende sociale instellingen zoals kinderopvang, ouderenzorg en onderwijs. de Vaste ingrediënten hierbij zijn ecologische foodprint, educatie, duurzaam- en sociaal ondernemen. Aangezien wij de IT verzorgen voor het onderwijs, was er een perfecte match waarin we elkaar konden vinden en verbond Juliette ons aan de kinderafdeling van het Maxima Medisch Centrum Veldhoven waaraan wij 250 verrassingspakketten mochten doneren.


 Thomas Schepers; "Een creatief- en educatief programma is mijn inziens op alle vlakken een waardevol cadeau voor kinderen, waar wij dan ook graag aan bijdragen."

 

BackforGood

Ook maatschappelijke impact maken?

Wil je als bedrijf of organisatie weten wat Back for Good voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Juliette de Wette.