Ratho doneert 250 verrassingspakketten met 'De Magische Maakfabriek'

DELEN

In het ziekenhuis opgenomen worden betekent veel voor kinderen en heeft consequenties, waaronder het gemis van school, vriendjes en vriendinnetjes. We willen kinderen daarom verrassen met maken van een eigen boek. En ze zo meenemen in hun ideeën over een betere wereld, met de vrijheid om erop los te fantaseren. Even de focus verleggen, dromen, bedenken en doen. Dat regelt Back for Good met de 'Magische Maakfabriek.'

 

Op dinsdag 20 juli 2022 was het dan zover: Collega Cas van der Steen en initiatiefnemer Juliette de Wette kregen een warm welkom in het Maxima Medisch Centrum Veldhoven vandaag op de kinderafdeling. Samen boden zij de 250 verrassingspakketten aan in het MMC. Ze werden met open armen ontvangen door Lotte Smulders. Een uitgebreide rondleiding zorgde voor nogal wat indrukken.Echt geweldig om te zien hoe kinderen hier ontvangen worden, geholpen en vooral ook ondersteund in alles wat ze mee moeten maken. Dat we daar voor 250 kinderen de komende periode een klein verschil in mogen maken is geweldig. De Magische Maakfabriek verrassing pakketten dragen bij aan creatieve afleiding, focus verleggen naar bergen met fantasie en meedenken over een mooiere wereld. Complimenten voor het pedagogisch team van het MMC en Cas en Juliette voor jullie enthousiasme. Dit soort warme initiatieven sponsoren wij graag!

 

MMC Veldhoven_BakcforGood

 

Back for Good, het bedrijf van Juliette de Wette, verbindt het bedrijfsleven met verschillende sociale instellingen zoals kinderopvang, ouderenzorg en onderwijs. de Vaste ingrediënten hierbij zijn ecologische foodprint, educatie, duurzaam- en sociaal ondernemen. Aangezien wij de IT verzorgen voor het onderwijs, was er een perfecte match waarin we elkaar konden vinden en verbond Juliette ons aan de kinderafdeling van het Maxima Medisch Centrum Veldhoven waaraan wij 250 verrassingspakketten mochten doneren.


 Thomas Schepers; "Een creatief- en educatief programma is mijn inziens op alle vlakken een waardevol cadeau voor kinderen, waar wij dan ook graag aan bijdragen."

 

BackforGood

Ook maatschappelijke impact maken?

Wil je als bedrijf of organisatie weten wat Back for Good voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Juliette de Wette.