Even voorstellen: onze nieuwe collega Ralph van Polen

DELEN

Mijn naam is Ralph van Polen, ik ben 43 jaar en woon sinds een jaar in Lommel, België. Hiervoor heb ik onder andere in Callantsoog en Hilversum gewoond en vroeger ook nog een paar jaar in Jakarta, Indonesië. Op maandag 8 november ben ik bij Ratho gestart en kom ik de helpdesk versterken. Ik heb in het verleden voor diverse kleinere en grotere bedrijven gewerkt in verschillende functies, maar mijn passie is altijd IT-gerelateerd geweest.

Ralph-1
 

Waarom kies ik voor Ratho?

De vacature op de website van Ratho wekte mijn interesse en na diverse gesprekken met Thomas en Marten en een half dagje meekijken op de helpdesk heb ik een heel goed gevoel gekregen bij Ratho.  Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring te gebruiken en verder uit te breiden om zodoende bij te dragen aan Ratho en onze opdrachtgevers.

 

Mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd doe ik van alles en nog wat, maar ik ben vaak aan het ‘nerden’ met een PC of andere gadget, ben fanatiek met racesims bezig en volg de Formule 1 al jaren. Daarnaast lees ik graag en vermaak ik me graag met films en series en kun je me af en toe terugvinden in het uitgaansleven in Hilversum.

 

Hopelijk spreken we elkaar snel!

 

Groetjes Ralph