Even voorstellen: onze nieuwe collega Rick Tullemans

DELEN

Mijn naam is Rick Tullemans (naamgenoot en collega Rick van Elderen is werkzaam op de helpdesk bij Ratho) ik ben 22 jaar en ik ben sinds 1 juli werkzaam bij Ratho. Ik ben geboren in Eindhoven en ik woon sinds kort op mezelf in een studio op 5 minuten loop afstand van Ratho.


Voordat ik hier begon heb ik 2 opleidingen gevolgd, waarbij ik 3 jaar een werk en studeer traject heb gevolgd. Om mijn kennis te vergroten heb ik besloten om zelf op zoek te gaan naar een nieuw bedrijf. Het bedrijf Ratho sprak me aan omdat het bedrijf net als mijn vorige werkgever ook diensten verleent aan het onderwijs en het MKB waar ik nog veel over kan leren.
 
MicrosoftTeams-image (5)
 

Wat ga ik doen bij Ratho?

Ik zal bij Ratho de helpdesk fulltime ondersteunen. Gebruikers, opdrachtgevers en / of collega’s kunnen dan bij technische vragen en problemen bij mij terecht. Het geeft me energie om klanten te verlossen van vervelende problemen en het gesprek af te sluiten met een blije klant.

 

Mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met mijn hobby’s. Ik speel piano en ik spendeer veel tijd in en om mijn auto. Als ICT’er ben ik ook vaak te vinden achter mijn computer en drink ik in het weekend graag een drankje met vrienden.

Hopelijk spreken we elkaar snel!

 

Groetjes Rick Tullemans