Even voorstellen: onze nieuwe collega Robert van Oorschot

DELEN

Mijn naam is Robert van Oorschot, ik ben 39 jaar en woon in Best samen met mijn vrouw en 2 dochtertjes van 6 en 2 jaar. Ik ben op 3 januari 2022 fulltime begonnen bij Ratho als Incident Engineer binnen het nieuw op te zetten Incident Response Team. Mijn werkzaamheden omvatten vooral het afhandelen van de technische uitdagingen die binnenkomen bij de helpdesk en het proactief oppakken van meldingen die binnenkomen vanuit klantomgevingen op onze monitoring- en beheerplatformen. Ook zal ik me bezighouden met het verbeteren van interne processen en procedures.

Robert van Oorschot
 

Waarom kies ik voor Ratho?

Ik heb gekozen voor Ratho omdat mij hier de kans is gegeven om mij verder te ontwikkelen in een vakgebied waar mijn interesses liggen. Door het proactief afhandelen van allerlei meldingen kan je al snel iets oplossen voordat het leidt tot een groter probleem. Dit zal vooral aan de achterzijde gebeuren waardoor minder zichtbaarheid is van mijn werkzaamheden voor klanten, maar waardoor hun werkgemak zeker zal verbeteren. 

 

Mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd ga ik graag het bos in om te wandelen met de familie, maar ook ben ik vaak achter mijn pc te vinden om een spelletje te spelen. Maar ook ga ik graag langs vrienden om een keer een bordspelletje te spelen onder het genot van een lekker speciaal biertje.  

 

Hopelijk spreken we elkaar snel!

 

Groeten Robert