Even voorstellen: onze nieuwe collega Theo Kersten

DELEN
Mijn naam is Theo Kersten, ik ben 19 jaar en ik kom uit Steensel. Op maandag 11 oktober 2021 ben ik gestart als helpdeskmedewerker voor 40 uur per week (maandag t/m vrijdag). Mijn werkzaamheden bij Ratho zijn tickets verwerken, de telefoon opnemen en het oplossen van problemen bij klanten op de helpdesk. 
Theo Kersten

 

Waarom kies ik voor Ratho?

De reden dat ik heb gekozen voor Ratho is omdat ik eerder dit jaar ben afgestudeerd van mijn niveau 4 ICT-Beheerder opleiding bij het Summa college in Eindhoven en een baan nodig had. Ik denk dat Ratho voor mij een goed bedrijf is om een goede start te maken in het bedrijfsleven en ik bij het bedrijf kan doorgroeien. Ik ga onder andere mijn collega’s vooruithelpen met behulp van goede communicatie en door behulpzaam te zijn voor collega’s met mijn gezelligheid hoop ik mijn collega’s plezier te geven op de werkvloer. 

 

Mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik drummer, ik drum onder andere bij een coverband en een slagwerkgroep. Ik drum al ongeveer 10 jaar en heb hier veel plezier mee. Ook game ik in mijn vrije tijd en dan speel ik vooral spellen met vrienden of race spellen. Verder doe ik ook aan livestreamen en laat ik andere mensen zien hoe ik spellen speel terwijl ik met de kijkers praat.

 

Hopelijk spreken we elkaar snel!

 

Groetjes Theo Kersten