Onze aanpak

PRODUCTIVITEIT

 

Onze aanpak.

ZORGT ER VOOR DAT JOUW IT ALTIJD WERKT. 


Wij helpen organisaties met het kiezen van de juiste IT-diensten afgestemd op mensen, processen en technieken. Door vele jaren ervaring bieden wij altijd oplossingen aan die passen bij iedere wens, tijdspad of budget. We zorgen voor een planmatige aanpak bij het benaderen van IT-beheer vraagstukken, hiervoor hebben onze eigen methode ontwikkeld op basis van onze missie en visie; onze 'Ratho-methode'.

Wij hebben onze diensten ingedeeld in de volgende secties:

Mens-Techniek-Proces

Productiviteit

Steeds meer medewerkers willen flexibel kunnen werken. Wij helpen jou dit waar te maken met slimme IT-oplossingen van Microsoft 365.
 
Bekijk Productiviteit

Continuïteit

De kritische bedrijfsprocessen in jouw organisatie zijn steeds afhankelijker van je ICT-omgeving. Wij zorgen dat jouw IT continu beschikbaar is.
 
Bekijk Continuïteit

Veiligheid

Jouw ICT omgeving is meestal kwetsbaar voor aanvallen van cybercriminelen. Wij beschermen jouw ICT-omgeving optimaal om dit te voorkomen. 
 
Bekijk Veiligheid

Optimalisatie

Wil je innovatieve IT inzetten of jouw ICT omgeving (gedeeltelijk) vernieuwen? Wij geven geen commercieel handig advies, maar wat functioneel het beste is.
 
Bekijk Optimalisatie

Opdrachtgevers

Deze opdrachtgevers gingen jou voor

Icon-Ratho open-double-quote-sans-left
Icon-Ratho open-double-quote-sans-left

Nieuws en blogs

Blijf op de hoogte en lees hier interessante updates!

 

Onze nieuwe website is live!

Misschien heb je het al gezien, misschien ook nog niet, maar vanaf half november hebben we onze nieuwe website live gezet! Het eindresultaat mag er zijn vinden wij en daar zijn we dan ook best een beetje trots op. Daarom nodigen we je graag uit een...

Lees verder

Ratho benoemd door Clavister tot 'New Partner of the Year'

Met het hele Ratho team hebben we gedreven en enthousiast gewerkt aan het partnership met Clavister. We volgden diverse trainingen binnen relatief korte tijd en slaagden met goed succes! We zijn daarom ook trots op deze benoeming en zijn graag...

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten en ontvang onze laatste artikelen.

img-mails

We zijn er...

VOOR EEN SECOND OPINION.

Twijfel je over de kennis of kunde van je huidige IT partij? Vraag een gratis second opinion aan.