Optimalisatie

 

4xpictos_Optimalisatie

Optimalisatie

op·ti·ma·li·seren (de; v; meervoud: optimalisaties) 1. iets zo goed mogelijk maken 2. de beste oplossing voor een probleem zoeken

Organisaties en doelstellingen veranderen continu. De wereld om ons heen en de IT-oplossingen veranderen misschien nog wel sneller. Hierdoor ben je als ondernemer, manager of leerkracht continu aan het anticiperen en bijsturen. Ratho helpt je dit te doen voor je IT-omgeving.

Hierbij komen alle andere thema’s samen. Het is een subtiel samenspel tussen productiviteit, continuïteit en informatieveiligheid binnen jouw organisatie. Bij Ratho werken we volgens het bekende PDCA-model (Plan-Do-Check-Act) en blijven we jaarlijks met jou in gesprek zodat we ook in staat zijn om te anticiperen en bij te sturen als dat nodig is. Zo maken we jouw organisatie (IT, mens en proces) steeds weer beter. Klaar voor toekomstige uitdagingen.

Onze diensten

Deze diensten zorgen voor optimalisatie van jouw IT-omgeving

Hard- en Software
Naast de standaard werkplekken, laptops en servers bieden wij ook beveiligingsoplossingen zoals firewalls, netwerkapparatuur en audio/video oplossingen ten behoeve van het digitaal samenwerken aan zoals digi-borden en audio conferentiemiddelen voor gebruik in samenwerking met MS Teams.
Ga naar Hard- en Software
Trainingen, workshops & adoptie
Als gecertificeerd Microsoft Gold partner geven wij zowel trainingen als workshop voor het optimaliseren van het gebruik van de diverse pakketten binnen het Microsoft 365 platform. Van de standaard MS Word en MS Outlook tot geavanceerde trainingen voor het gebruik van OneNote en Sway.
Ga naar trainingen
Quick scan | Cyber security scan
Als je wilt weten hoe jouw IT er voor staat, laat ons dan een quickscan doen. Je krijgt dan een rapport met aanbevelingen op basis van de door ons verzamelde data en basis inzicht in de cyber security status van jouw organisatie. Met ons actieplan krijg je handvaten en quickwins. Ook zorgen wij voor de implementatie.
Ga naar Cyber security scan
Handtekening software

Zorg dat er geen wildgroei ontstaat in diverse soorten e-mailhandteken-
ingen. Stel organisatiegegevens, logo’s en disclaimers centraal in voor elke afdeling en gebruiker met deze software voor Microsoft 365. Zo treedt je als organisatie eenduidig naar buiten met je communicatie. Dit is op serverniveau in te stellen voor elk type apparaat.

Ga naar handtekening software
Beheerde printdiensten
We bieden we de mogelijkheid om voor een vast bedrag de verbruiksmaterialen en het onderhoud van de printers via ons af te nemen. Hierbij maken we gebruik van diverse printoplossingen in combinatie met een printdienst via de cloud om te zorgen dat je altijd en overal kunt printen.
Procesoptimalisatie

Wij helpen jou met het optimaliseren en het maken van keuzes voor back-ups en disaster recovery. We testen de beschikbaar-heid en beveiliging van systemen en verbindingen versus de kosten van downtime en bekijken of het nodig is om de server uit te breiden of naar de cloud te brengen.

Opdrachtgevers

Deze opdrachtgevers gingen jou voor

Icon-Ratho open-double-quote-sans-left
Icon-Ratho open-double-quote-sans-left

We zijn er.

VOOR EEN SECOND OPINION.

Twijfel je over de kennis of kunde van je huidige IT-partij?
Vraag een gratis second opinion aan.