Home >  Oplossingen  >  Cloud & Internet  > Microsoft Office 365

 Microsoft Office 365

Met Office 365 zijn de mogelijkheden om te werken in de Cloud eindeloos voor zowel het onderwijs als het MKB. Zo is het mogelijk om online (via een webbrowser) het hele Office pakket (Outlook, Word, Excel en Powerpoint) te gebruiken op elk gewenst type apparaat. Met Sharepoint en OneDrive kunt u bestanden en documenten bewerken, versturen, opslaan en delen, terwijl u met 'Skype for Business' gemakkelijk communiceren (via beeld én geluid) met zowel collega's als externen. Met Teams kunt eenvoudig samenwerken met collega's; het is als het ware een schil over de bekende Groups, maar dan met nog meer samenwerkings- en communicatiemodelijkheden.

Office 365 voor het onderwijs

Spciaal voor het onderwijs is Office 365 for Education ontwikkeld met nóg meer mogelijkheden om eenvoudiger les te geven. Er vinden nog steeds heel veel ontwikkelingen plaats om het te verbeteren. Classroom is nu bijvoorbeeld een onderdeel geworden van Microsoft Teams; hét samenwerkingsplatform binnen Office 365 dat alle relevante tools, personen, bestanden en veel gebruikte programma's samenvoegt. Het is een online werkruimte met chatfunctie in Office 365. Zo kunnen leerkrachten, leerlingen, PLC's en schoolleiders met elkaar samenwerken en communiceren in Office 365! Via ons RathoPortaal logt u slechts één keer in en beschikt u over de Office 365 omgeving in combinatie met de gekozen lesmethodes via Basispoort; zo heeft u uw eigen online leeromgeving!

Wij zijn Office 365 partner en vertellen u graag alles over de mogelijkheden!

Kijk voor onze andere Cloud & Internetoplossingen in het rechtermenu.

Met Microsoft Office 365 is er geen eigen server meer nodig, alles wordt rechtstreeks vanuit de Cloud aangeboden en u heeft altijd, onafhankelijk van locatie, apparaat of moment, toegang tot de gegevens van uw organisatie. De belangrijkste eigenschappen van Office 365 zijn onder andere:

  • Stabiel en robuust platform waarbij beveiliging en betrouwbaarheid op de eerste plaats staan.
  • Altijd up-to-date: u hoeft zelf geen updates meer door te voeren.
  • Flexibel inzetbaar zowel op kantoor, extern als in thuiswerksituaties.

E-mailomgeving

Wij gebruik een standaard stappenplan voor het overzetten van uw huidige omgeving naar Office 365. Onderdeel hiervan is het hanteren van een universele oplossing waarbij wij zonder problemen de inhoud van uw mailbox over kunnen zetten, ongeacht of het huidige e-mail platform bijvoorbeeld Novell, POP/IMAP boxen, Exchange, Lotus Notes of Google betreft.

One Drive

Het is mogelijk om uw complete bestandsserver te vervangen door de standaard inbegrepen 'OneDrive for Business' optie. Hierbinnen kunt u tot 1TB (1000 GB) aan data opslaan en gemakkelijk al uw Microsoft Office documenten direct binnen uw webbrowser bewerken met behulp van de Office Online programma's.

Licenties voor meerdere apparaten

Optioneel is het ook mogelijk om de licenties voor het lokale Microsoft Office pakket af te nemen via Office 365 waarmee u tot op 5 apparaten (Windows, Apple Mac OS, Apple iOS en Google's Android) uw Office bestanden kunt openen en bewerken.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op als u een voorstel op basis van uw specifieke wensen wilt ontvangen of meteen wilt migreren naar Office 365. Dit kan via interesse@ratho.nl of 040 2370 426. 

 

 

Office 365 zakelijk

De kosten voor het gebruik van Office 365 voor zakelijk gebruik bestaan uit een tweetal componenten:

  1. de eenmalige kosten voor de initiële inrichting van de Office 365-omgeving en het eventueel overzetten van uw bestaande gegevens;
  2. Aansluitend de maandelijkse/jaarlijkse kosten voor het gekozen abonnement.

Office 365: gratis voor het onderwijs!

Het gebruik van Office 365 voor het onderwijs en non-proft organisaties is gratis!

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op als u een voorstel op basis van uw specifieke wensen wilt ontvangen of meteen wilt migreren naar Office 365. Dit kan via verkoop@ratho.nl of 040 2370 426. 

 

Hieronder vindt u links waarmee u meer informatie kunt vinden over Office 365, u gaat naar de website naar Microsoft waar u altijd de meest up-to-date informatie kunt vinden.
Linkedin Twitter Facebook youtube