Wij bieden diverse mogelijkheden van Security; het veiligstellen van uw netwerk en de gegevens van uw organisatie. 

  • Bitdefender antivirus

Met ons antivirusprogramma Bitdefender zijn uw endpoints als beste beveiligd tegen diverse virussen. Net als in 2013 en 2014 komt Bitdefender in 2015 wederom als beste uit de onafhankelijke test van AV-test.
Bekijk hier de testresultaten van 2015.

  • Cyberoam; UTM en Next-Gen Firewall oplossingen

PC’s, thin clients, tablets en Smartphones worden tegenwoordig allemaal door elkaar gebruikt en maken daarmee computernetwerken steeds complexer qua beheer en qua beveiliging. En ondanks de toename van bedreigingen van buitenaf door steeds veranderende (virus en spam) aanvallen, blijft de gebruiker binnen het netwerk de grootste bedreiging; bewust of onbewust kunnen gebruikers zeer veel schade aanrichten middels verkeerd gebruik van eerder genoemde devices. 

Als de UTM van Cyberoam binnen uw netwerk is geïnstalleerd, vormen deze aanvallen van binnen- en buitenaf, geen gevaar meer. Bovendien kunt u dankzij de uitgebreide logging en reporting tools van Cyberoam precies zien wat gebruikers zo allemaal doen op het netwerk.

  • Tweeweg authenticatie; extra beveiliging tijdens het inloggen

Als toevoeging op uw normale wachtwoord maakt u gebruik van een extra stap, genaamd tweeweg authenticatie. Dit werkt ongeveer hetzelfde als de beveiliging die de meeste banken gebruiken voor het internetbankieren. U gebruikt uw zelf gekozen pincode in combinatie met een eenmalig wachtwoord die wordt gegenereerd door een applicatie (app) op bijvoorbeeld een smartphone, desktop of een apart te verkrijgen hardware token. Op deze wijze kunt u veilig inloggen in uw IT-omgeving. We zijn gecertifceerd reseller van de 2X oplossingen van Parallels en AuthAnvil van Scorpion Software.

  • Mobile Device Management

Behoud de controle over mobiele apparaten als laptops, tablets en smartphonesen verminder het risico van dataverlies zonder concessies te doen aan de productiviteit van uw medewerkers. Met 2X MDM monitoren en beheren we zowel bedrijfs- als prive eigendommen, volgens uw security policies. Hierbij kunt u denken aan onder andere de volgende zaken:

- op afstand blokkeren en data wissen
- track&trace mogelijkheden met locatie historie
- blokkeer en sta bepaalde apps toe

Onze partner Cyberoam heeft onderstaande website waar u meer informatie kunt vinden:


Linkedin Twitter Facebook youtube