VoIP

VoIP telefonie (Voice over IP: bellen via het internet) krijgt steeds vaker de voorkeur ten opzichte van ‘ouderwetse’ telefooncentrales omdat niet alleen de kosten lager zijn maar ook omdat er daadwerkelijk meer mogelijk is. Tevens verdwijnen de ISDN lijnen van KPN aangezien deze zijn verouderd. Overstappen naar VoIP is daarom een logische keuze.

Ratho is VoIP leverancier en partner van gnTel

Ratho is naast ICT dienstverlener ook VoIP partner van gnTel. Dit betekent dat we erkend zijn om advies te geven over VoIP centrales en deze te implementeren in uw organisatie.

Bellen via VoIP is voor ons inmiddels de normaalste zaak van de wereld, want we gebruiken het zelf al vele jaren. Met behulp van onze VoIP telefonie oplossingen maakt u eenvoudig gebruik van softphones of IP-telefoons die direct verbinding maken met uw telefooncentrale op het internet. Bovendien kunt u vanaf iedere locatie bellen en gebeld worden en leveren wij een vast-mobiel integratie.. 

Gntel Logo Vrijstaand Kleur

All-you-need is de online telefooncentrale van gnTel en is onderverdeeld in twee mogelijkheden:

1. De meest gekozen optie; pay-per-user

Bij normaal kantoorgebruik is Pay-per-user de meest voordelige optie. Lekker simpel, gewoon per gebruiker. Wilt u meer functies, een extra toestel voor een gebruiker, een nieuw telefoonnummer? Geen punt, het zit al bij de prijs inbegrepen. Wel zo makkelijk.

2.  Ideaal voor als u heel veel toestellen heeft: pay-per-line

Als u veel toestellen heeft en weinig belt, zoals bijvoorbeeld scholen en hotels, is Pay-per-line voordeliger.  Bij normaal gebruik en vanaf 4 lijnen geldt de regel dat u moet rekenen met 1 lijn per 3 personen. Een lijn staat voor het aantal externe gesprekken wat u tegelijk kunt voeren. Ook hier geldt dat als u meer functies wilt gebruiken of een extra telefoonnummer wenst, dat dit al in de prijs zit. Zo bent u lekker flexibel.

Vast- en mobiel integratie met VoIP telefonie

VoIP telefonie zorgt voor een verdere professionalisering van uw bedrijf en bovendien een verlaging van de telefoonkosten. Onze vaste telefonie partner is gnTel en daarnaast bieden we een eigen oplossing met volledige vast-mobiel integratie.

De voordelen van VoIP telefonie ten opzichte van de analoge/ISDN lijn van KPN:

  • Een flexibele en kosteneffectieve telefooncentrale op het internet. 
  • Toegang tot uw centrale vanaf iedere locatie (dus ook onderweg belt u vanaf bijvoorbeeld uw laptop met het uitgaande nummer van kantoor). 
  • Reductie op belkosten van 30% (binnenland) tot 75% (internationaal).
  • Krachtige telefooncentrale met alle functies van een professioneel callcenter zoals inbound call route, voicemails, welkomstbericht, doorschakelservice en keuzemenu.
  • Vast bedrag per maand, inclusief onderhoud en updates.
  • Koppelingen met bestaande softwaresystemen mogelijk.

Meer informatie

Neem contact met ons op via de oranje button, via 040 23 70 426 of interesse@ratho.nl. 

 

 

We werken met een vaste partners voor het aanbieden van onze VoIP-diensten. Hierbij treden wij op als implementatiepartner om u volledig te ontzorgen bij het in gebruik nemen van uw telefonie oplossing.

Gntel Logo Vrijstaand Kleur

Kosten en meer informatie

De oplossingen van gnTel zijn beschikbaar vanaf € 59,00 per maand. Neem contact op voor meer informatie via 040 2370 426 of interesse@ratho.nl.
Linkedin Twitter Facebook youtube