Onze belofte

Home >  Over ons >  Onze belofte

Dit is ons verhaal, onze belofte

 

Toen we in 2005 begonnen, waren we met z’n tweeën. Echte IT-ers in hart en nieren. Jonge honden en een beetje eigenzinnig. We ontdekten dat opdrachtgevers het waarderen als je uitgesproken en realistisch bent.
Het was geen trucje of een bedachte salespitch, het was gewoon wie we waren. En het is nog altijd wie we zijn. Want 15 jaar later is dat onze cultuur.

 

We zijn vakidioten die zich oprecht verbonden voelen met hun klanten en met elkaar. Gedreven om het juiste advies te geven. Niet wat commercieel handig is, maar functioneel het beste. Inmiddels zijn we met 25 IT-profs en vooral een heleboel mooie opdrachtgevers in middelgrote organisaties en in het onderwijs. Die we helpen om veilig te werken en te leren. We hebben een berg aan ervaring en kennis waardoor we continuïteit kunnen garanderen. Het zeer lage verloop onder medewerkers én opdrachtgevers sterkt ons daarin.

kennismaken

 

We zijn er...

Werk en onderwijs moeten altijd doorgaan. Die zekerheid maakt werken prettiger en productiever. Om dat te behouden blijven we alert en behulpzaam. De wereld draait snel en IT ontwikkelt zich in een razend tempo. Dat betekent meer mogelijkheden én noodzakelijkheden om systemen en werkprocessen te optimaliseren. Samen met jou in een gelijkwaardige en prettige samenwerking, waarbij we elkaar zeggen waar het op staat en samen vieren als het kan. Je mag én kan gewoon altijd op ons rekenen. We komen gevraagd en ongevraagd. We adviseren als het moet en als het niet moet. Want zo komen we samen vooruit. Wij zijn er...

voor jouw succes!

 

 

"Ratho denkt mee en weet oplossingen te vinden als ze er in eerste instantie niet lijken te zijn."
- Heidy van Ommeren, De Kleine Wereld

 

 

Verder vooruit met onze Ratho Methode

 

Voor iedere organisatie leidt een andere route naar succes. Toch hebben al die routes iets gemeen: ICT is een bepalende factor. In onze filosofie kan ICT alleen bijdragen aan een succesvolle manier van werken, als de techniek is afgestemd op uw processen en mensen. Met een realistische blik en een gedreven houding leveren we passende oplossingen met meerwaarde. We brengen jouw situatie in kaart en zoeken de samenhang. We doen dit in de volgende vier stappen van onze Ratho Methode:

Ratho Methode

Onze analyse leidt tot een afgestemd advies over de meest (kosten)effectieve inrichting van jouw ICT. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van beproefde ICT-oplossingen. Realistisch maatwerk dus, dat jouw hele organisatie ten goede komt. Technieken, processen én mensen versterken elkaar. Werken wordt eenvoudiger, aantrekkelijker en effectiever en jij komt verder vooruit!

kennismaken

Helpdesk