Onze belofte

Home >  Over ons >  Onze belofte

Onze belofte

Onze producten en diensten hebben maar één doel: ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers zich kunnen focussen op hun taak. Wij automatiseren niet om te automatiseren en vinden functionaliteit belangrijker dan techniek. We zijn een realistische en gedreven club die verbondenheid zoekt met elkaar en met onze opdrachtgevers om zo successen te realiseren. Wij willen onze opdrachtgevers tot het hoogste niveau bedienen door mee te denken op alle mogelijke vlakken. Daarvoor is het nodig om op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag. Dat doen we met onze Ratho Methode.

Verder vooruit met onze Ratho Methode

Voor iedere organisatie leidt een andere route naar succes. Toch hebben al die routes iets gemeen: ICT is een bepalende factor. In onze filosofie kan ICT alleen bijdragen aan een succesvolle manier van werken, als u de techniek afstemt op uw processen en mensen. Met een realistische blik en een gedreven houding leveren we passende oplossingen met meerwaarde. We brengen uw situatie in kaart en zoeken de samenhang. We doen dit in de volgende vier stappen:

Ratho Methode

Onze analyse leidt tot een afgestemd advies over de meest (kosten)effectieve inrichting van uw ICT. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van beproefde ICT-oplossingen. Realistisch maatwerk dus, dat uw hele organisatie ten goede komt. Technieken, processen én mensen versterken elkaar. Werken wordt eenvoudiger, aantrekkelijker en effectiever en u komt verder vooruit!

Ons verhaal

Al vanaf het begin van Ratho (2005) is ons motto dat ICT ondersteunend is en niet leidend moet zijn. Onze visie op ICT in een organisatie is dat het gewoon moet werken. Punt. De ICT dient bedrijfsprocessen te ondersteunen en optimaliseren en niet te beperken.

Ratho is destijds gestart met het aanbieden van ICT werkplekbeheer in het onderwijs, om vervolgens in 2007 ook ICT-beheerdiensten te verlenen aan het MKB in regio Eindhoven en vervolgens in heel Nederland. Inmiddels is Ratho uitgegroeid tot een full-service ICT-dienstverlener met professionele en vooruitstrevende oplossingen. Onze producten en diensten hebben als doel ervoor te zorgen dat de klant zich kan focussen op zijn of haar taak. We zullen als organisatie altijd trouw blijven aan onze visie om ICT ondersteunend te laten zijn.

Missie:
Mensen binnen organisaties helpen bij het gebruiken van technologische oplossingen ter ondersteuning van het behalen van hun successen.
Visie:
ICT mag nooit leidend, maar enkel ondersteunend zijn aan de processen binnen een organisatie.

 

Linkedin Twitter Facebook youtube