Onze belofte

Home >  Over ons >  Onze belofte

Onze missie

Werken eenvoudiger en aantrekkelijker maken met slimme en afgestemde ICT

 

Onze belofte

Onze diensten en producten hebben maar één doel: dat u klaar bent voor succes!

Wij automatiseren niet om te automatiseren en vinden functionaliteit belangrijker dan techniek, we drukken daarom ook nooit onze eigen technische mening door. We zijn een realistische en gedreven club die verbondenheid zoekt met elkaar en zijn een partner voor onze opdrachtgevers om zo samen successen te realiseren. Wij willen onze opdrachtgevers tot het hoogste niveau bedienen door mee te denken op alle mogelijke vlakken. Daarvoor is het nodig om op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag. Dat doen we met onze Ratho Methode.

Verder vooruit met onze Ratho Methode

Voor iedere organisatie leidt een andere route naar succes. Toch hebben al die routes iets gemeen: ICT is een bepalende factor. In onze filosofie kan ICT alleen bijdragen aan een succesvolle manier van werken, als de techniek is afgestemd op uw processen en mensen. Met een realistische blik en een gedreven houding leveren we passende oplossingen met meerwaarde. We brengen uw situatie in kaart en zoeken de samenhang. We doen dit in de volgende vier stappen van onze Ratho Methode:

Ratho Methode

Onze analyse leidt tot een afgestemd advies over de meest (kosten)effectieve inrichting van uw ICT. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van beproefde ICT-oplossingen. Realistisch maatwerk dus, dat uw hele organisatie ten goede komt. Technieken, processen én mensen versterken elkaar. Werken wordt eenvoudiger, aantrekkelijker en effectiever en u komt verder vooruit!

Ons verhaal

Al vanaf het begin van Ratho (2005) is ons motto dat ICT ondersteunend is en niet leidend moet zijn. Onze visie op ICT in een organisatie is dat het gewoon moet werken. Punt. De ICT dient bedrijfsprocessen te ondersteunen en optimaliseren en niet te beperken.

Ratho is destijds gestart met het aanbieden van ICT werkplekbeheer in het onderwijs, om vervolgens in 2007 ook ICT-beheerdiensten te verlenen aan het MKB in regio Eindhoven en vervolgens in heel Nederland. Inmiddels is Ratho Microsoft Gold Partner en uitgegroeid tot een full-service ICT-dienstverlener met professionele en vooruitstrevende oplossingen. Wij blijven als organisatie altijd trouw aan onze visie om ICT ondersteunend te laten zijn.

 

"Ratho denkt mee en weet oplossingen te vinden als ze er in eerste instantie niet lijken te zijn."
- Heidy van Ommeren, De Kleine Wereld

 

Helpdesk