Vacatures & stages

Home >  Over ons >  Vacatures & stages

Vacatures 

Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures:

Werving- en selectiebureaus: telefonisch contact met ons opnemen wordt NIET gewaardeerd, een e-mail sturen mag wel. Als we interesse hebben, nemen wij zelf contact op.

Over Ratho

Onze kracht is dat we het samen beter weten dan alleen. Onze eigenwaarde is 'verbonden'. Dat zijn we met onze opdrachtgevers én met elkaar. Bij ons kun je jezelf zijn en hoef je geen stropdas om of een duur pak aan, liever niet zelfs. Vertrouwen is bij ons de basis. Als jij bij ons werkt krijg je daarom ook veel verantwoordelijkheid. Als jij goede ideeën hebt om onszelf of een klant verder vooruit te helpen, hoef je daar niet eerst allemaal handtekeningen voor te verzamelen. Je overlegt met je coach (wij geloven niet zo in managers) en vertrouwen erop dat jij jouw idee goed uitvoert. We zijn een gedreven team dat proactief is en graag wil helpen en meedenken. Een team dat gelooft in gewoon doen. Niet lullen, maar poetsen. En natuurlijk gaat er ook wel iets mis, want we zijn allemaal mensen. Maar van fouten leren we en daardoor komen we elke dag weer een beetje verder vooruit!

 

Wij zijn verbonden

Onze kracht is dat we het samen beter weten dan alleen. Onze eigenwaarde is 'verbonden'. Dat zijn we met onze opdrachtgevers én met elkaar. Bij ons kun je jezelf zijn en hoef je geen stropdas om of een duur pak aan, liever niet zelfs. Vertrouwen is bij ons de basis. Als jij bij ons werkt krijg je daarom ook veel verantwoordelijkheid. Als jij goede ideeën hebt om onszelf of een klant te helpen, hoef je daar niet eerst allemaal handtekeningen voor te verzamelen. Je overlegt met je coach (wij geloven niet zo in managers) en vertrouwen er op dat jij jouw idee goed uitvoert. We zijn een gedreven team dat proactief is en graag wil helpen en meedenken. We zijn innovatief en dat betekent dat we ook graag pionieren en natuurlijk gaat er dan ook wel iets mis, want we zijn allemaal mensen. Maar van fouten leren we en daardoor komen we elke dag weer een beetje verder vooruit!

 

Wij zijn gedreven

We houden van 'gewoon doen', niet lullen maar poetsen. We zijn hierin proactief: nog voor er een probleem ontstaat hebben wij het vaak al opgelost. We denken graag mee over de beste oplossing voor onze opdrachtgevers en helpen ze graag met hun probleem, maar zoeken hierin altijd naar balans.

 

Wij zijn realistisch

We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag; wat wil een opdrachtgever nu echt? En is dat wel de beste oplossing als je kijkt naar 'mensen, technieken en processen'? We zijn ergens heel erg voor of heel erg tegen.  Maar we hebben altijd een onderbouwing en zijn realistisch. We denken niet zwart-wit, maar zijn gepassioneerd. We weten waarover we praten en zijn specialist. Zo niet, dan verdiepen we ons!

 

De kracht zit in onze mensen!

Onze mensen maken Ratho zowel uniek als succesvol. Opdrachtgevers waarderen onze combinatie van gedrevenheid, realisme en de vergaande verbinding die wij altijd met hen zoeken. Wij leveren niet zomaar ICT-diensten; wij scheppen voor onze klanten de voorwaarden om succesvol te zijn. De kracht van Ratho zit dus in onze mensen. Daar zijn we trots op, maar het betekent niet dat alles vanzelf gaat. We doen het écht samen. Of je nu een systeembeheerder, programmeur, of administratief medewerker bent; wij zijn allemaal mensen die gedreven zijn, elkaar inspireren, uitdagen en voor elkaar klaar staan. Wij houden van doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Om dit waar te maken werken we nauw samen, vaak in projectgroepen via Teams van Microsoft Office 365. Wil jij ook verder vooruit bij Ratho? Solliciteer dan snel!

 

Stageplaatsen

Naast onze vaste werkplekken bieden we ook ruimte aan stagiaires, dat kunnen wij omdat wij een erkend leerbedrijf zijn. Mocht je interesse hebben in één van onderstaande stages, neem dan contact met ons op. 

  • Stageplek MBO+/HBO student programmeur C#.NET
  • Stageplek MBO+/HBO/HBO+ student IT technische richting.
  • Stageplek MBO+/HBO/HBO+ student IT administratieve/management richting

Ratho B.V. is erkent als leerbedrijf door Ecabo en SBB

Dit geldt voor de richtingen en kwalificatie ICT en Informatiedienstverlening:

  • Applicatieontwikkelaar (niveau 4)
  • ICT-Beheerder (niveau 4)
  • Netwerkbeheerder (niveau 4)

 

Linkedin Twitter Facebook youtube