Kwaliteit 

 

Onze certificeringen

ISO 27001 certificering en NEN 7510


Ons beleid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een afgeleide van onze ISO 27001 certificering en NEN 7510 certificering voor de zorg.

Al onze diensten vallen binnen de scope van de ISO-certificeringen en de daarbij behorende managementsystemen. Het geografische toepassingsgebied is Nederland.

Met de ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen garanderen wij dat wij de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie waarborgen. Het is voor klanten en relaties een bevestiging dat Ratho veilig met hun data en informatie omgaat. Met het oog op de AVG/GDPR wetgeving in mei 2018 is dit een belangrijke zekerheid voor organisaties. Er worden niet alleen hoge eisen gesteld aan de gebruikte IT-oplossingen, maar ook aan de IT ondersteunende partijen.

iso en nen logo dekra

Informatiebeveiligingsbeleid op hoog niveau

De werkwijze zoals in ons ISMS beschreven wordt hierdoor daadwerkelijk ook geborgd binnen onze werksystemen. De certificeringen zijn drie jaar geldig, maar jaarlijks vinden er ook nog externe audits plaats. Wij zijn continu bezig om ons informatiebeveiligingsbeleid op hoog niveau te houden. Dit zien onze klanten terug in de (door)ontwikkeling van zowel bestaande als nieuwe diensten als in, natuurlijk, onze gebruikelijke focus op klanttevredenheid.

Certificaten nodig?

Wil je weten hoe wij met informatiebeveiliging en privacy omgaan? Welk beleid we volgen en welke technische en organisatorische maatregelen genomen zijn? Of wil je graag een kopie van onze certificaten ontvangen? Wat je vraag ook is, we staan je graag te woord!
Stuur je verzoek naar onze ISMS manager via FG@ratho.nl of bel ons op 040 2370 426.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek hoe simpel het is om op de hoogte te blijven van ons nieuws. Je ontvangt het gewoon via de e-mail!