Slechts 3% van jouw medewerkers herkent een phishing e-mail

Wist je dat je jouw medewerkers kunt trainen in het herkennen van zulke e-mails? Phishing is de oorzaak van 91% van alle datalekken, het komt steeds vaker voor en cybercriminelen worden steeds 'beter' in het maken van 'fake e-mails' die medewerkers oproepen tot een actie die leidt tot rampzalige gevolgen.

Maak jezelf niks wijs, ook jouw organisatie kan het slachtoffer worden van phishing. Laat onze oplossing jouw menselijk schild tegen cybercrime zijn. Voorkom dat ook jouw organisatie het slachtoffer wordt van phishing en vraag een vrijblijvende demo aan. 

Gratis phishingsimulatie

Hoe werkt zo'n phishing simulatie nulmeting?

Bij elke simulatie volgen wij het onderstaande stappenplan:

Stap 1 - een template kiezen
Maak een keuze voor een template uit dit document en geef dat door aan uw contactpersoon samen met de e-mailadressen van de ontvangers.
Stap 2 - geef een ‘GO’
Met jouw goedkeuring start de simulatie. Binnen een aantal minuten vindt de gesimuleerde aanval plaats.
Stap 3 - de resultaten
Na 72 uur beschouwen we de test als voltooid. Je ontvangt van uw contactpersoon een uitgebreid rapport met daarin de resultaten.
Stap 4 - de resultaten verbeteren
Wij combineren bewustwording, training en toetsing in één digitale, online oplossing, ondersteund met een professionele introductie en implementatie. Samen zorgen we dat cybercriminelen geen kans meer maken bij jouw organisatie.