top of page
  • Foto van schrijverCas van der Steen

Eén organisatie, 10 verschillende e-mail handtekeningen: zorg voor uniformiteit met CodeTwo

Voorkom wildgroei met CodeTwo

Je e-mail handtekening veranderen, denk jij er aan? Nee? Grote kans dat dit ook voor je collega's geldt. Vergelijk jouw handtekening eens met die van je collega, komen deze qua stijl overeen? In veel organisaties ontstaat in verloop van tijd een wildgroei aan verschillende soorten e-mail handtekeningen. Hier hebben wij een oplossing voor: CodeTwo. Met deze software stel je alle organisatiegegevens, logo's en disclaimers centraal in. Zo zorg je voor uniformiteit in de communicatie en uitstraling van jouw organisatie.  


E-mail als het visitekaartje van jouw organisatie 

Een medewerker verstuurt gemiddeld tussen de 15.000 en 20.000 e-mails per jaar. Met CodeTwo van Ratho beschik je over de volledige controle over alle emailhandtekeningen van jouw medewerkers. Met CodeTwo kun je gemakkelijk verschillende stijlen toewijzen, centraal, per afdeling of zelfs voor individuele teamleden.  Ook kun je met slechts een paar muisklikken informatie en call-to-actions (CTA's) toevoegen. Bovendien zorgt het systeem ervoor dat elke e-mail die jouw organisatie verzendt voldoet aan de wettelijke vereisten. Zo kun je centraal heel eenvoudig handtekeningen en disclaimers creëren die aan alle regels voldoen.                                                                            

Herkenbaar probleem?

Is jouw organisatie ook op zoek naar meer consistentie en uniformiteit? Of ben je benieuwd naar de voordelen en andere functies van Code Two? Download dan  onze gratis onepager.  

Cas is onze accountmanager. Met zijn jarenlange ervaring op onze helpdesk kan hij eenvoudig de vertaalslag maken in wat technisch én commercieel mogelijk en haalbaar is.

Comments


bottom of page