Op vrijdag 4 november 2022 vindt de zevende editie van onze Ratho Experience Day (RED) plaats op de High Tech Campus Eindhoven. Kom naar dit gratis toegankelijke evenement dat plaatsvindt op de slimste vierkante kilometers van Europa. Binnen dit ecosysteem van 235 hightech bedrijven wordt de technologie en business van de toekomst gecreëerd.

LET OP:  er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Registreren voor de RED 2022

Logo RED DEF

Je ontvangt meteen na je inschrijving een e-mail met informatie, zo niet check dan eventueel je spam.

Wij bouwen mee aan de successen van onze opdrachtgevers 

Mede dankzij onze opdrachtgevers vierden wij onlangs, samen met hen en onze collega's ons 15-jarig bestaan. Door het vertrouwen dat onze opdrachtgevers, medewerkers én leveranciers in ons hebben, zijn wij de succesvolle organisatie geworden die we zijn. We voelen ons betrokken bij en bouwen actief mee aan de successen van onze opdrachtgevers. Wij zijn trots op wat zij bereiken en helpen ze verder vooruit met vragen op het gebied van IT (bv. bij informatieveiligheid en productiviteit); onze klanten staan bij ons centraal. Vooral als het gaat om informatiebeveiliging is een goede vertrouwensband met de opdrachtgever erg belangrijk.
 
Persoonlijk en oprecht
Ratho' s succes staat op de fundamenten van wederzijds vertrouwen en op een oprechte manier van zakendoen. We zijn persoonlijk,
benaderbaar en houden niet van politieke spelletjes. Wél houden we van de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid, die je ook tijdens dit event zal ervaren. Inmiddels hebben we veel ervaring opgedaan in hoe je bouwt aan een succesvolle organisatie, zorgt voor groei én weten we hoe belangrijk het is om je opdrachtgevers te waarderen en om het echt samen te doen. Vooral dat laatste blijft een vak apart waar wij ons in willen blijven ontwikkelen en investeren. 
 
Kennis delen met Ratho en Jos Burgers: Hoe maak je fans van je opdrachtgevers?
Om verder te kunnen groeien is kennis delen belangrijk. Daarom delen wij onze kennis (zowel over informatiebeveiliging als over ondernemen en groei) met onze opdrachtgevers en zien hen als onze ambassadeurs, onze fans, en willen dit graag verder uitbouwen. Dit is ook meteen de rode draad van dit Ratho-event. Wie hier enorm veel ervaring mee heeft, er goed over kan vertellen en zijn kennis hierover met ons wil delen is Jos BurgersWij hebben hem uitgenodigd om, in het auditorium van de HTC, samen met onze ambassadeurs van hem te leren over hoe wij opdrachtgevers en stakeholders tot echte fans kunnen maken én hoe zij dit zelf kunnen inzetten om zo zelf weer verder te kunnen groeien. Wij eindigen deze dag gezamenlijk met een hapje en drankje waarbij je naar hartenlust kunt netwerken.

Lees hieronder meer over de kennis die wij delen tijdens onze sessies én over Jos.

LET OP: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Jos Burgers: hoe maak je fans van je klanten en stakeholders?

"Fans maken van klanten lukt alleen als je erin slaagt hun verwachtingen te overtreffen door hen een indrukwekkende ervaring te geven."

Met ‘gewoon’ tevreden klanten schiet je weinig op. Wat je wilt, zijn fans. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met je mee en hebben het
beste met je voor. Om van klanten fans te maken, moet je hun verwachtingen overtreffen. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het allesbehalve. Omdat het vaak geen dagelijkse gewoonte is.

Bestsellerauteur Jos Burgers laat in deze presentatie op een prikkelende manier zien hoe je daar verandering in brengt. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden legt hij uit hoe je
elke dag weer het verschil kunt maken in het contact met de klant. Niet door de bedrijfsvoering aan te passen, zoals vaak wordt gedacht, maar door ogenschijnlijk kleine dingen.

Want als je iemands dag bijzonder weet te maken door een simpel gebaar, wat extra aandacht of een goed advies, heb je er gegarandeerd een fan bij!

jos_burgers300px-1

Jos Burgers

Jos is een van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland. Hij was tien jaar werkzaam in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Tegenwoordig richt Jos zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars. Lees meer

 


Sessie 1: een hacker in je netwerk! Wat nu?

Hoe ga je te werk als er een hacker gesignaleerd wordt in jouw netwerk? Sprekers Joris (Security Officer bij Ratho) en Mathijs Verschuuren (Ethisch hacker bij Whitehats), laten zien hoe diverse tools proactief mogelijke inbraakpogingen signaleren, waardoor er meteen actie kan worden ondernomen een hacker geen kans maakt.

Een proactieve en hands-on sessie waarbij jij leert welke stappen jij heel eenvoudig zelf kunt zetten om een hacker buiten jouw netwerk te houden, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van je productiviteit.

Joris

Joris van der Sligte | Ratho

Collega Joris is onze Security Officer. Hij is expert op het gebied van netwerk- en systeembeheer en de beveiliging die hier mee gemoeid is. 

 

Mathijs Verschuuren Whitehats-1-1

Mathijs Verschuuren | Whitehats

Mathijs is ethisch hacker bij onze partner Whitehats.
Hij voert penetratietesten en beveiligings-onderzoeken uit en onderzoekt mogelijk huidige kwetsbaarheden in een netwerk.

 


Sessie 2: Gebruiksvriendelijkheid versus Informatieveiligheid & Privacy

Ratho collega's Aryon Hooijmaijers (ICT-adviseur en trainer) en Thijs Marques (FG en kwaliteitsmanager) nemen je in deze sessie mee in het spanningsveld tussen gebruiksvriendelijkheid en Informatieveiligheid & privacy.

Hoe kun je op een veilige manier werken in lijn met de AVG -wetgeving, maar dan wel zonder gedoe en belemmeringen? Hoe kan je zorgen dat bepaalde verwerkingen wel mogelijk zijn in het kader van de AVG? Microsoft 365 heeft hier meerdere (nieuwe) oplossingen voor die je meteen kan toepassen in jouw werkzaamheden.

Je krijgt meer inzicht in de (on)mogelijkheden van AVG-wetgeving in de daadwerkelijke praktijk.

Aryon-2

Aryon Hooijmaijers | Ratho

Collega Aryon is onze expert als het gaat om Microsoft Teams implementaties. Hij geeft advies over de inrichting van Teams en SharePoint en verzorgt Microsoft 365 (adoptie)trainingen.

 

Thijs

Thijs Marques | Ratho

Collega Thijs is onze FG en gecertificeerd privacy expert die je graag helpt met jouw privacy uitdagingen. Hij helpt organisaties met de organisatorische én menselijke kant van informatiebeveiliging. 

Programma

13.00 uur - 13.30 uur 

 Ontvangst met koffie & thee | Bezoek beursplein 

13.30 uur - 14.00 uur 

 Plenaire sessie: hoe draagt Ratho bij aan jouw succes?

14.00 uur - 15.15 uur 

 Break-out sessies

15.15 uur - 15.45 uur 

 Pauze | Bezoek beursplein 

15.45 uur - 17.15 uur 

 Break-out sessies

17.15 uur - 17.45 uur 

 Afsluiting met hapje & drankje | Netwerken | Bezoek beursplein 

 

 

Onze hoofdsponsors


Op het beursplein is een gedeelte van onze partners vertegenwoordigt. Tijdens de aankomst en de pauzes kun je op je gemak met hen in gesprek en kijken wat het aanbod is.

Microsoft-Logo-PNG-Transparent2020173px
delltech_logo_173px
Extreme-Networks-RGB 173px

 

Onze subsponsors

Logo-SDC-Group
gamma-header-1
whitehats-logo207x140px
Keeper-1
Guardian360 logo
LogoClavister_536X281px-1

 

Locatie en gegevens


High Tech Campus | The Strip | 5656 AE | Eindhoven
Locatie: de Strip | HTC 1b, Conference Center |
bekijk de campus map | 
Parkeren: P0 (P-nul)

 

 

HTC_Raats-0134
Logo-High-Tech-Campus-(3-regels)-png

Registreren voor de RED 2022 (beperkt aantal plaatsen)

Logo RED DEF

Waarom organiseren wij de RED?

 

We zijn vakidioten die zich oprecht verbonden voelen met hun klanten en met elkaar. Daarom vinden we persoonlijk contact ook erg belangrijk, want als je weet wat er speelt schept dat een band. We zijn gedreven om het juiste advies te geven en om onze kennis te delen. We raden niet aan wat commercieel handig is, maar functioneel het beste.

Inmiddels zijn we met 25 IT-profs en vooral een groot aantal mooie opdrachtgevers in middelgrote organisaties en in het onderwijs, die we helpen om veilig te werken en te leren. We hebben een berg aan ervaring en kennis waardoor we continuïteit kunnen garanderen. Het zeer lage verloop onder medewerkers én opdrachtgevers sterkt ons daarin.
 
De Ratho Experience Day organiseren we inmiddels al 7 jaar om die verbondenheid te vieren en te laten ervaren. Dit doen we voor onze opdrachtgevers, leveranciers en uiteraard ook voor mensen die op het punt staan om onze IT-dienstverlening bij ons onder te brengen.

Voel je welkom!
 

Meer informatie of kennismaken


We hopen jou te ontmoeten op deze dag! Heb je ondertussen vragen of suggesties, laat het dan weten via 
wendy@ratho.nl of bel 040 2370 426. Uiteraard kun je ook vrijblijvend kennis met ons maken, vul dan jouw gegevens in en wij nemen contact met jou op.

Neem contact met mij op