Feros maakt gebruik van Totaal Beheer waarbij gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheid om de complete serveromgeving, de benodigde licenties en het beheer voor een vast bedrag in de maand af te nemen. Hierbij is het dus niet meer nodig om investeringen in dan wel serverhardware of softwarelicenties te doen. Additioneel maken zij ook gebruik van de optionele mogelijkheid binnen dit concept om ook hun extern gerichte bedrijfsapplicaties op een veilige manier via ons te laten ontsluiten.  

Totaal Beheer 

Het Totaal Beheer is ons beheerconcept waarmee voor een vast bedrag per maand het complete IT beheer aan ons uitbesteed wordt. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid om ook de complete infrastructuur, van de servers waarop zij zelf hun programma's draaien tot de portal die zij beschikbaar stellen aan hun eigen opdrachtgevers, als onderdeel dit beheerconcept af te nemen. Dit alles voor een vast bedrag in de maand waarmee de complete IT infrastructuur gemakkelijk te budgetteren is en geen ongewenste verrassingen meer oplevert. 

Het grootste voordeel wat hiermee wordt behaald zit hem niet alleen in de voorspelbaarheid van de kosten, maar juist ook in de flexibiliteit waarmee IT nu toegepast kan worden binnen de organisatie. Een van de eigenschappen van deze opzet is namelijk dat er maandelijkse zowel naar boven, als naar beneden geschaalt kan worden. Met name ook voor organisaties die te maken hebben met sterke seizoensinvloeden is dit een zeer aantrekkelijke vorm van het uitbesteden van de IT; de kosten zijn er enkel wanneer ook daadwerkelijk mensen aan het werk zijn en dus er ook inkomsten tegenover staan.

Microsoft Office 365

Binnen de Office 365 omgeving van Microsoft wordt de mogelijkheid geboden om de complete e-mail afhandeling voor uw organisatie uit te voeren. U kunt vervolgens via de gebruiksvriendelijke webmail niet alleen uw e-mail, maar ook uw agenda, contactpersonen en meer beheren. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van de Windows Outlook client die lokaal op uw werkplek geinstalleerd staat. Lees hier meer over wat u met Office 365 kunt>>


Linkedin Twitter Facebook youtube