“Ons bedrijf staat helemaal stil als de PC’s niet werken of als het internet wegvalt. Ons ICT platform móet daarom altijd werken, in de breedste zin van het woord.” Ralph Dekkers, systeembeheerder bij Greenhouse Group, is hier heel duidelijk over. De Greenhouse Group is een  groep van 3 online marketing bedrijven uit Eindhoven, Voormalig Ratho collega Garret is bij Blue Mango gaan werken als systeembeheerder en introduceerde Ratho destijds als IT partij. Ratho verzorgde destijds enkel de levering van apparatuur, terwijl een andere partij verantwoordelijk voor het beheer van de IT omgeving.

“Bij die partij werd voor elke vraag, groot of klein, een heel project opgetuigd met alle bijbehorende kosten”, vertelt Ralph. “Ik zocht daarom een kleinschalige partij waarmee ik snel kan schakelen en kan sparren over mijn ICT vragen en dat kon ik met Thomas en ook met zijn collega’s. “Bij Ratho werken mensen met kennis over diverse onderwerpen waardoor ik altijd terecht kan met een vraag. Dat is prettig omdat er in een groot tempo veel veranderd in de IT en ik dat in mijn eentje niet allemaal kan en wil bijhouden.”

Het hele bedrijf is in het najaar van 2014 verhuisd, waardoor op de nieuwe locatie een heel nieuw netwerk moest worden aangelegd met Wi-Fi en internetbeveiliging als één van de speerpunten. Op de vorige locatie waren er veel problemen, dus dat moest de wereld uit. “De samenwerking van Ratho met businesspartners zoals Microsoft en Dell is ook goed gebleken want qua prijs/ kwaliteit verhouding had Ratho de beste oplossing. Na de implementatie was Berry op locatie om de laatste zaken meteen ter plekke op te lossen. “Dát is nu zo fijn aan een kleine organisatie: ze komen vaak dezelfde dag nog met een oplossing! Ik en mijn collega’s bij  Greenhouse Group zijn zeer tevreden met de technische oplossingen van Ratho en ik werk graag de komende jaren nog met ze samen.”

 

Ralph Dekkers - Systeembeheerder bij de Greenhouse Group


Linkedin Twitter Facebook youtube