"Ratho heeft bij ons zo’n hondervijftig werkplekken geïnstalleerd en alle onze fietsenwinkels zijn met hun ondersteuning ingericht. Bij Hans Struijk bestaat er absoluut grote tevredenheid over het werk van Ratho. Het is stabiel, betrouwbaar en niet te vergeten betaalbaar", benadrukt Ralf Stricker, die parttime consulteert op het gebied van ict bij het fietsenbedrijf. "Er staat een server van ons in Eindhoven bij Interconnect in het datacenter en door hun goede bereikbaarheid worden eventuele problemen vrijwel direct opgelost."

Om dat nader uit te leggen, noemt Stricker de vakantie van hun eigen systeembeheerder als voorbeeld. "Als de systeembeheerder van Hans Struijk Fietsen niet aanwezig is en er gaat iets mis, dan dient de helpdesk van Ratho als achtervang", aldus Ralf Stricker. "En de helpdesk is echt heel goed. Je krijgt meestal je vaste contactpersoon en ze weten meteen wie er belt en verhelpen vrijwel altijd het probleem binnen enkele minuten."

Bij Hans Struijk Fietsen kan een ict-storing direct van invloed zijn op de omzet. "Als een verkoper op het punt staat een fiets te verkopen, maar de computer laat het afweten, dan is dat een probleem", aldus Stricker, die daarmee de toegevoegde waarde van Ratho benadrukt. "Wij huren Ratho dus niet in voor een volledige ontzorging, maar ter ondersteuning van onze processen. Juist de kennisaanvulling van Ratho is van groot belang voor de grote organisatie van Hans Struijk."

 

Ralf Stricker, voorheen mede-eigenaar van Ratho en nu it-consultant bij fietsenbedrijf Hans Struijk


Linkedin Twitter Facebook youtube