,,Beter, goedkoper en transparanter." Maaike van Ierssel is duidelijk in haar mening over Ratho in vergelijking met haar vorige dienstverlener. ,,Wij bleken duizenden euro's per jaar te veel te betalen voor onze ict. Gewoonweg schokkend wat wij voor onderhoud moesten betalen bij onze vori-ge dienstverlener. In 2010 hebben we een offerte bij Ratho opgevraagd en daar bleken we voor meer diensten veel minder te betalen. De keus was dus erg snel gemaakt."

Intussen duurt de samenwerking vier jaar en door de de werkzaamheden van Ratho hebben we minder personeel nodig. ,,In het begin waren er wel wat opstartproblemen door de overgang naar nieuwe systemen, maar intussen loopt het al jaren soepel. Het thuiswerken gaat als een trein, waardoor we inderdaad flink op de overhead konden besparen. Onze markt heeft zware jaren achter de rug en dan is heel prettig dat ict geld kan besparen in plaats van dat het veel geld kost."

Recht toe recht aan. Zo typeert Van Ierssel haar contact met Ratho-directeur Schepers. ,,Hij kan soms erg direct voor zijn mening uitkomen, maar je weet wel wat je aan hem, en zijn bedrijf hebt. Niet te veel poespas en daardoor betaalbaar", benadrukt de eigenaresse, die sterk op de prijs stuurt. ,,Voor een klein bedrijf is dat gewoon belangrijk. Ik wil weten wat het kost en wat het me uiteindelijk oplevert. Dat weet ik bij Ratho."

Maaike van Ierssel, eigenaresse Ingenieursburo Van Ierssel


Linkedin Twitter Facebook youtube