De markt van de kinderopvang is vrijwel altijd in beweging en juist daarom is het voor Edwin Spaan van groot belang om een ict-dienstverlener te hebben, die actief meedenkt in oplossingen. "Dat doet Ratho al jaren met ons. Zowel van de hardware en software als systeembeer en helpdesk van Ratho maken wij gebruik", legt Spaan uit, die zo nu en dan ook wil klankborden. "Het is daarvoor geen probleem als ik de eindverantwoordelijke wil spreken voor advies."

"In principe moet er gebeuren wat de klant wil", aldus Spaan, die vertelt dat hij soms tegen het advies van Ratho ingaat. "Thomas geeft dan duidelijk aan hoe hij erover denkt, maar levert uiteindelijk wel een dienst of oplossing die aansluit bij mijn wensen." Spaan, zelf allesbehalve een leek op het gebied van ict, waardeert de heldere communicatie en feit dat Ratho daadwerkelijk meedenkt. "Hij geeft duidelijk het gevoel dat Ratho echt kwaliteit wil leveren en niet zo snel mogelijk zijn producten wil afzetten."

In de toekomst is het volgens Spaan realistisch dat De Kleine Wereld blijft groeien. Ook dan is hij voornemens bij Ratho te blijven. "Ik heb geen moment over een andere ict-dienstverlener gedacht. Hun systeembeheerder kent mijn organisatie goed. Dat is het prettige van het feit dat ik bij Ratho altijd met een vast contactpersoon kan werken. Dat komt de kwaliteit maar ook de werkrelatie zeker ten goede."

 

Edwin Spaan, directeur van kinderopvangorganisatie De Kleine Wereld


Linkedin Twitter Facebook youtube