"Ik voel me echt een partner van Ratho en niet een typisch klant met een klantnummer", begint Bob van Kempen over zijn samenwerking met Ratho. "In het verleden heb ik ook samengewerkt met Ratho, maar toen niet vanuit de hoedanigheid als eigenaar van mijn eigen bedrijf. Ik ervaar de samenwerking met Ratho als bijzonder prettig en het is een goede beslissing geweest om bij de start van mijn bedrijf een ict-dienstverlener in te schakelen."

Van Kempen is een kleine tien jaar geleden met Ratho in contact gekomen via de oud mede-eigenaar Ralf Stricker. "Ik heb Ratho zien groeien van een klein ict-bedrijfje naar een volwaardig bedrijf met zeer diverse klanten." De eigenaar van Thuis in Verzekeringen ziet zijn bedrijf harder groeien dan gedacht en heeft al extra mankracht ingeschakeld. "Ik moet mijn visie naar boven bijstellen, dus dat zal op termijn ook voor mijn ict-behoefte gelden."

Terugkomend op het partnerschap. "Ratho is niet te beroerd om op vrijdagavond na vijf uur ook nog eens de handen uit de mouwen te steken. Als er een probleem of vraag is, dan staan ze voor je klaar", noemt Van Kempen als voorbeeld. "Het gebeurt adequaat, klantvriendelijk en efficiënt. Ict is voor mij op deze manier werkelijk dienend en eenvoudig. Ik ervaar het gewoonweg als top."


Bob van Kempen, eigenaar van Thuis in Verzekeringen


Linkedin Twitter Facebook youtube