Geschiedenis en Kennismaking

In de tijd dat Bob nog werkzaam was voor een verzekeringsagent in Oirschot, is hij in contact gekomen met Ratho. Op die manier heeft hij vanaf het begin van het ontstaan van de ondernemering gezien hoe wij langzaamaan gegroeid zijn naar een full-service ICT dienstverlener. Toen hij op het punt stond om voor zichzelf te beginnen, was de keuze voor een partij die hem zou gaan bijstaan op dit gebied dan ook snel genomen.

De Vraagstelling

Voor een startende onderneming is ICT vaak een grote kostenpost; apparatuur, software de inrichting van alles en natuurlijk een website. Vanuit Bob kwam de vraag om te kijken hoe hij zo goed mogelijk zou kunnen opstarten met alle benodigde zaken zonder teveel franjes.  

De Oplossing

Niet alleen hebben we Bob geholpen aan goede, en bovendien betaalbare, apparatuur met de bijbehorende inrichting van zijn Office 365 omgeving voor e-mail en agendafunctionaliteit. Daarnaast hebben we hem ook geholpen met VoIP telefonie en een professionele website direct vanaf de start in de lucht te hebben. Voor de dagelijkse ondersteuning in het gebruik van zijn computers en website kan hij daarnaast terugvallen op onze service- en helpdesk die altijd voor hem klaar staat.  

De Toekomst

Langzaam maar zeker begint inmiddels Thuis in Verzekeringen ook te groeien en inmiddels heeft Bob dan ook zijn eerste medewerkster in dienst genomen. Door de flexibele opzet van de gekozen Office 365 oplossing was de extra werkplek zo gerealiseerd.

Ook in de verdere groei van zijn onderneming kunnen wij Bob gemakkelijk bijstaan om verder door te groeien in zijn ondernemer en daarbij optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die de ontwikkelingen op het gebied van de ICT hem hierbij bieden.  


Linkedin Twitter Facebook youtube