Terecht met trots laat Jos der Kinderen de productieruimte van Unilux zien. De nieuwste machine vouwt kartonnen dozen in alle soorten en maten voor de horren. "De systemen van Ratho zijn hierop aangesloten. De machines kosten een vermogen, maar als alle techniek meewerkt, dan is dat geld zo terugverdiend" aldus der Kinderen. "Ook alle specificaties van de horren worden direct met een etiket op de doos gezet. Het was voor Ratho geen enkel probleem om zich hierop aan te passen. Essentieel voor ons bedrijf."

Naast meedenken en een hoge mate van technische flexibiliteit hamert der Kinderen op de betrouwbaarheid van de technologie. "Als bijvoorbeeld zo'n machine niet werkt, dan kost het geld. De systemen moeten dus stabiel zijn, en blijven. Als problemen zich voordoen, dan dienen die direct verholpen te worden", zegt der Kinderen, die al ruim twintig jaar bij Unilux werkt. "Sinds het ontstaan al. Qua ict vaar ik dan ook al jaren blind op Ratho. Naast de aanschaf van werkstations, servers en domeinnamen zijn we recentelijk op advies van Ratho met tablets gaan werken."

Hij benadrukt niet snel over te stappen. "Ratho heeft zich een betrouwbare partner getoond. Ze draaien hun hand er niet voor om ook in het weekend te werken. Hierdoor conflicteert de overgang van een systeem niet met de eigen productie. Ook bij een verhuizing zorgde Ratho ervoor dat we in slechts een weekend helemaal up-to-date waren", aldus der Kinderen, die zegt dat prijs van onderge-schikt belang is. "Op ict gaan wij niet bezuinigen. Hoewel er altijd kapers op de kust zijn, is voor ons de garantie dat wij met ons werk bezig kunnen blijven het belangrijkste. Ratho garandeert dat."

 

Jos der Kinderen, Operations Manager van Unilux


Linkedin Twitter Facebook youtube