Unilux maakt gebruik van Totaal Beheer waarbij gebruik gemaakt wordt van een Extern Bureaublad server in combinatie met het FileLinx documentbeheer- en workflowsysteem

Totaal Beheer 

Het Totaal Beheer is ons beheerconcept waarmee voor een vast bedrag per maand het complete IT beheer aan ons uitbesteed wordt. Hierbij wordt de complete omgeving, van het succesvol verlopen van Online back-ups tot het controleren op hardwarefalen, volautomatisch via ons centraal beheerplatform gecontroleerd. In het geval van storingen ondernemen wij direct actie en in veel gevallen kunnen hiermee storingen al voorkomen worden voordat het te laat is.
Mochten er toch nog vragen zijn, nemen ze contact op met onze vriendelijke service- en helpdesk. Standaard wordt ons beheerconcept voorzien van een 8-uurs SLA, maar u heeft ook de optie om voor een 4-uurs SLA te kiezen. 

Extern Bureaubladserver 

Een extern bureaubladserver biedt de mogelijkheid om zowel in het lokale netwerk als via internet vanuit elke locatie, gebruik te maken van de applicaties en documenten op het bedrijfsnetwerk. Door middel van het gebruik van sterke wachtwoorden en optionele zelfs 2-weg authenticatie is dit een zeer veilige manier om vanuit extern te kunnen werken. Dit als groot voordeel dat een update van een applicatie maar op een enkele werkplek uitgevoerd hoeft te worden, in plaats van op alle afzonderlijke werkplekken. 

FileLinx documentbeheer- en workflowsysteem 

FileLinx is een echte alleskunner zonder dat je een voltallig ontwikkelteam nodig hebt voor de implementatie ervan. In basis is het een documentbeheersysteem waar een krachtig workflowsysteem aan gekoppeld is, in combinatie met een flexibel import en export systeem. Hierdoor leent het zich ook erg goed om als 'spin in het web' te dienen waarbij vanuit andere bedrijfsapplicaties informatie gecombineerd wordt om tot eenduidige informatie en rapportage te leiden. 

 


Linkedin Twitter Facebook youtube