Actuele status diensten

Home >  Status

Op deze pagina wordt de actuele status getoond van de diverse diensten die wij leveren. Eventuele berichten ten aanzien van de beschikbaarheid door onderhoud, storingen of anderzijds onderbrekingen worden getoond.

 

Actuele storingen

1.10.2020 | 9.57 uur | Storing online e-mail Microsoft365

Op dit moment is er een storing gaande bij Microsoft. Het betreft een storing op het e-mail platform van Microsoft 365. Hierdoor is de e-mail beperkt of zelfs helemaal niet bereikbaar. Dit is van toepassing op zowel Outlook, webmail als smartphone. We houden u via deze pagina op de hoogte of u kunt Microsoft via Twitter volgen.

 

8.9.2020 | 12.04 uur | Korte storingen Ratho Portaal

U kunt af en toe een korte storing ondervinden tijdens het gebruik van het Ratho Portaal. Wij zijn druk bezig om hier een oplossing voor te vinden. Excuses voor het ongemak.

 

17.08.2020 | 07:08 | Storing datacenter Eindhoven/Den Bosch 

Laatste update 17.08.2020, 08:50

De storing is verholpen en de omgeving is weer bereikbaar, mocht u toch nog problemen ondervinden met de bereikbaarheid dan vragen wij u contact op te nemen met onze helpdesk. 

De herstelwerkzaamheden zijn gestart, zodra bekend is wat de doorlooptijd is, wordt dit hier gecommuniceerd. 

De oorzaak van de storing zit in het opslagsysteem van het servercluster. Er is reeds contact met de support afdeling van Dell om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Zodra de verwachte oplostijd bekend is, wordt deze hier gecommuniceerd.

Onze engineers zijn onderweg naar het het datacentrum van Interconnect om een diagnose te stellen. Aansluitend wordt een plan van aanpak geformuleerd en de bijbehorende verwachte hersteltijd hier communiceerd. 

Storingsmelding

Op dit moment is er een storing gaande binnen het servercluster in Eindhoven. Indien uw omgeving hierbinnen draait dan ondervindt u hier op dit moment last van en is uw omgeving onbereikbaar. 

 

 


 

 

 

Helpdesk