Hard- en software

Home >  Thema’s >  Hard- en software

Complete en geïntegreerde ICT-oplossingen met hard- en software

Wij leveren altijd complete en geïntegreerde ICT-oplossingen. Dat betekent dat wij ook hard- en software leveren van alle gangbare A-merken van onze partners, omdat wij kiezen voor kwaliteit en stabiliteit. U krijgt van ons advies over de beste oplossingen die het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie en behoeften. Tevens zijn wij heel goed in het optimaliseren van IT processen waarbij we uiteraard kijken of uw IT omgeving nog voldoet aan de laatste (veiligheids-)eisen.

 

U kunt bij ons terecht voor volgende hardware:

  • Computers: laptops, monitoren, tablets, all-in-one modellen, desktop pc’s en thin clients;
  • Servers & storage: tower- en rack servers, NAS en SAN oplossingen, in- en externe schijven, SSD, USB-flashdrives;
  • Printers: inktjet- laser- en 3D printers, multifunctionals, groot formaat printers, (barcode) scanners;
  • Netwerk & infra: firewalls, netwerk switches, KVM switches, routers, spanningsbeveiliging, wifi oplossingen;
  • VoIP: dect basisstations, headsets, VoIP- dect- en conference toestellen;
  • Accessoires: muizen, toetsenborden, laptoptassen of karren, smartborden, narrowcasting oplossingen etc. 

Neem contact op als u vragen heeft of ergens over twijfelt. Wij denken graag met u mee en geven advies over de aanschaf, uiteraard zonder verplichtingen.

laptops Dell 

 

Installatie en configuratie

Uiteraard installeren en/of configureren wij uw hard- en software zodat u hier geen omkijken naar heeft en alle (nieuwe) apparatuur naadloos aansluit in uw IT omgeving. Daarna kunt u altijd terecht bij onze help- en servicedesk voor vragen of als er problemen zijn.

 

"We zijn supersnel geholpen bij het installeren van onze i-Pads. Na een hele heldere uitleg zijn we nu in staat om zelf de nodige handelingen te verrichten, zodat onze vakdocenten met de i-Pads naar de scholen kunnen. Het was heel erg fijn om de hele zorg voor de technische kant uit handen te kunnen geven."
- Stichting CultuurStation

 

Wij leveren software met advies en ondersteunende diensten

Naast onze eigen RathoPortaal (vooral geschikt voor het onderwijs), kunt u ook voor andere software bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan de (SPLA of CSP) softwarelicenties van Microsoft.  

 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via 040 2370 426 of interesse@ratho.nl. Of vul uw gegevens in via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met u op.

Dit veld is verplicht om contact op te kunnen nemen

 

 

Ik help u graag met de beste hard- en softwareoplossingen voor uw specifieke organisatie. Neem daarom vrijblijvend contact met mij op.
Tjeerd Ververgaart

Tjeerd Ververgaart

040 2370426 tjeerd@ratho.nl

  

Helpdesk