Microsoft Office 365

Home >  Thema’s >  Microsoft Office 365

Wat kan ik met Office 365?

Als Microsoft Gold Partner zijn wij bij uitstek de aangewezen partij om u te informeren over de voordelen van Office 365 voor uw organisatie. Vanuit de ervaring die wij hebben bij het ondersteunen van 100+ profit- en non-profit organisaties bij de overstap naar het werken met Office 365, mogen wij ons met recht specialisten noemen.

Office 365 is geschikt voor elk type en formaat organisatie; dus ook voor u!

Met Office 365 zijn de mogelijkheden om te werken in de Cloud eindeloos. Er is geen eigen server meer nodig, alles wordt rechtstreeks vanuit de Cloud aangeboden. Maar is het ook mogelijk om een lokale omgeving met het Office 365 platform te koppelen. Zeker indien u om juridische- of praktische redenen nog een lokale (server) omgeving heeft, kan dit een oplossing zijn om het beste van beide werelden te realiseren. Vanzelfsprekend helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes hierin. Ongeacht deze keuzes heeft u altijd, onafhankelijk van locatie, apparaat of moment, toegang tot de gegevens van uw organisatie.

E-mail, (gedeelde) agenda’s en contactpersonen met Exchange Online van Office 365

Wij hanteren een bewezen aanpak voor het overzetten van uw huidige e-mail omgeving naar Office 365 waarnaar wij reeds 100+ organisaties succesvol gemigreerd hebben. Onderdeel hiervan is het hanteren van een universele oplossing waarbij wij zonder problemen de inhoud van uw mailbox over kunnen zetten, ongeacht het huidige e-mailplatform (bijvoorbeeld Novell, POP/IMAP boxen, Exchange, Lotus Notes of Google).

Bestanden gemakkelijk en veilig opslaan, bewerken en delen met Sharepoint Online en OneDrive van Office 365

Het is mogelijk om uw complete bestandsserver te vervangen door de standaard inbegrepen 'OneDrive for Business' optie. Hiermee kunt u tot 1TB (1000 GB) aan data opslaan en gemakkelijk al uw Microsoft Office documenten direct binnen uw webbrowser bewerken met behulp van de Office Online programma's. Daarnaast kunt u met SharePoint Online en OneDrive bestanden en documenten bewerken, versturen, opslaan en veilig delen met zowel collega’s als externen.

 

 

 

Werk sneller en efficiënter samen met collega’s en externen met behulp van Microsoft Teams van Office 365

Met de recente toevoeging van Microsoft Teams aan het Office 365 platform, maakt Microsoft het nu mogelijk om met zowel collega’s en externen gemakkelijk te werken in Office 365. Op basis van ‘Teams’, die bijvoorbeeld gematcht worden met uw afdelingen, functiegroepen en/of organisatieprocessen, worden documenten opslagen in Sharepoint Online, kunt u onderling communiceren via de chat functie en via 'Skype for Business' met beeld en geluid. Ook kunt u koppelingen realiseren met externe (web)applicaties. Hierdoor neemt het (interne) e-mail verkeer tot 80% af, zijn documenten makkelijker terug te vinden en is het onboarden van (nieuwe) collega’s eenvoudiger te realiseren. Bekijk de interactieve demo.

Office 365 is AVG-proof

De technologie van Microsoft is AVG-proof en daarmee is het Office 365 platform -en alle onderdelen hierbinnen- bij uitstek geschikt om uw organisatie conform de AVG (GDPR) wetgeving te laten werken. Wij, als Microsoft Partner, kunnen u vanuit best-practices uitstekend ondersteunen bij uw keuzes en bij de implementatie hiervan binnen uw organisatie.

Flexibel en goedkoop maandelijks uw licenties afnemen

Als uw organisatie nog niet helemaal gereed is om over te stappen op het nieuwe online werken, kan Office 365 al wél interessant zijn. Het platform biedt namelijk ook de mogelijkheid om uw organisatie voordelig te voorzien in Microsoft licenties; bijvoorbeeld Microsoft Office 2016, Windows 10 en meer. Het grote voordeel hierbij is dat u maandelijks achteraf betaald voor het daadwerkelijke gebruik. U zit dus niet vast aan langlopende contracten (3-jarig) die ingezet moeten worden op basis van het piekgebruik.

 

Meer weten? Kom direct met mij in contact, ik ga altijd op zoek naar de vraag achter de vraag!
Thomas Schepers

Thomas Schepers

040 2370 426 thomas@ratho.nl

 

Wij helpen het maximale uit Office 365 te halen met interactieve workshops, trainingen en (gebruikers)ondersteuning.

Naast Microsoft Silver Partner, zijn wij ook Office 365 partner, waardoor we van alle ins-en-outs op de hoogte zijn en blijven. Inmiddels zijn er door ons 100+ organisaties succesvol en naar volle tevredenheid ondersteund bij de overstap naar Office 365. Wij organiseren hiervoor interactieve workshops voorafgaande aan een implementatietraject. Hierdoor laten we mensen op een praktische wijze kennismaken met de voordelen van het Office 365 platform. Na de technische implementatie houdt het echter niet op; als gedreven IT partner gaan wij nóg verder en zorgen er voor dat de gebruikers ook daadwerkelijk de meerwaarde ervaren middels onze gebruikerstrainingen op locatie. Wij bieden additionele diensten aan zoals helpdesk ondersteuning, additionele back-up diensten, digitale handtekening/disclaimer software en meer.

Neem contact met ons op via interesse@ratho.nl, of bel 040 2370 426 om vrijblijvend kennis te maken en dieper in te gaan op de mogelijkheden die Office 365 voor uw organisatie biedt.

Linkedin Twitter Facebook youtube