WiFi connectiviteit

Home >  Thema’s >  WiFi en WaaS oplosssingen

Ratho is de volwaardige wifi consultancy partij én dedicated partner van Extreme Networks

Wij zijn een volwaardige wifi consultancy partij én dedicated partner van Extreme Networks. Daarmee bieden wij stabiele en veilige wifi oplossingen op basis van hun controllerloze oplossingen. De professionele wifi oplossingen van Extreme Networks onderscheiden zich door het controller-loze concept waarbij de intelligentie in de Access Points zelf zit. Omdat er geen aparte controller nodig is kunt u een interessante kostenbesparing realiseren.

 

Laat ons een inmeting doen!

Professionele draadloze wifi netwerken zijn niet meer weg te denken bij organisaties. Niet alleen laptops, tablets en smartphones, maar ook domotica en bedrijfsbeveiliging zijn er steeds vaker op aangesloten. In vele opzichten heeft wifi de toekomst, ook bij Ratho. U kunt ons inschakelen voor:

  • 0-metingen/site surveys; 
  • BYOD (Bring Your Own Device); 
  • Implementatie van wifi netwerken; 
  • Het verzorgen van gescheiden netwerken.

 

Weinig budget? Kies voor Connect of WaaS!

U kunt bij ons ook kiezen voor en Wireless as a Service (WaaS) oplossing/dienst. Dit is interessant als u zelf (nog) geen budget heeft voor de aanschaf van een professioneel wifi netwerk. Vanaf € 15,00 per maand, per toegangspunt beschikt u al over een professioneel draadloos netwerk. U kunt bij ons kiezen voor twee opties:

 

1. Connect

De Connect AP's komen het best tot hun recht in situaties waarbij een lage prijs belangrijker is dan de mogelijkheden. Wat ook kan, is dat u niet direct alle uitgebreide functionaliteiten nodig heeft. Maar op het moment dat u over een paar jaar gaat groeien en daar wel behoefte heeft, zijn de licenties op dezelfde hardware heel makkelijk uitbreiden op de bestaande AP’s. Zo kunt u langer met de hardware doen, ook als uw wensen veranderen.

2. WaaS (Wireless As A service)

Via onze (WaaS) oplossing investeert u niet zelf, maar dat doen wij voor u! Al vanaf 15 euro per maand, per toegangspunt, heeft u al een professioneel dekkend wifi netwerk. Wij voeren het beheer uit op het netwerk en u wordt volledig ontzorgt.

 

Een aantal belangrijke eigenschappen van wifi netwerken van Aerohive Networks:

  • De perfecte aansluiting op actuele onderwerpen zoals Bring-Your-Own-Device (BYOD) en Choose-Your-Own-Device (CYOD) in het kader van het ‘nieuwe werken’.
  • Zeer gebruiksvriendelijk en kostenbesparende oplossingen om thuiswerkers en nevenvestigingen veilig te verbinden met het netwerk van de organisatie.
  • Stabiele en snelle omgevingen, ook bij grote aantallen gebruikers bijvoorbeeld binnen onderwijsinstellingen of gemeentes.

 

Wij zijn koppelpartner van Eduroam en Govroam

Zowel Eduroam als Govroam maken het voor leerlingen, studenten, onderzoekers en medewerkers mogelijk om op een veilige manier gebruik te maken van het draadloze netwerk van hun onderwijs- of (onderzoeks)organisatie. Zij kunnen daarnaast met hun eigen inloggegevens probleemloos gebruik maken van het netwerk bij andere onderwijs- of (onderzoeks)organisatie wereldwijd. Als partner zorgen wij voor deze implementatie.

 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via 040 2370 426 of interesse@ratho.nl. Of vul uw gegevens in via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met u op.

Dit veld is verplicht om contact op te kunnen nemen

Interesse? Ik zoek graag met u naar de best passende oplossing voor uw organisatie!
Joris van der Sligte

Joris van der Sligte

040 2370 426 joris@ratho.nl

  

Helpdesk