Contact

 

Waar vind je ons?

Ons kantoor in Eindhoven bevindt zich in hartje centrum.
Wist je dat je achter ons kantoor gratis kunt parkeren? Als je bij ons op bezoek bent, genieten we graag samen met jou van een heerlijke kop verse koffie of thee. 

Kom je niet op bezoek, lees dan verder op welke manieren je met ons in contact kunt komen. 

Onze openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur.

 

Plan je route

Let op: vanaf 16 okt 2023 zijn er rondom ons pand éénrichtingswegen bepaald door de gemeente Eindhoven.

Parkeren Ratho B.V.

Parkeermogelijkheden
Gratis parkeren achter ons pand

Parkeren is mogelijk achter ons pand. Als je voor het pand staat, zie
je rechts een doorgang met een hek dat wij kunnen openen nadat je bij ons hebt aangebeld. Je mag parkeren bij de bordjes met 'Cocon'.

Vervolgens loop je dezelfde route terug en vind je aan je linkerhand een knop (aangegeven met de pijl) die de poort opent.

Als je met de auto het parkeerterrein af rijdt opent de poort zich vanzelf. Let hierbij op dat je niet te ver naar voren rijdt. 

Wil jij slimme IT-oplossingen of heb je een vraag?
Neem contact op voor een vrijblijvend (advies) gesprek

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Klachtenregeling
Heb je een klacht? Laat het ons weten!

Wij zijn er voor jou als opdrachtgever en nemen jou serieus, altijd. Omdat wij onze opdrachtgevers een optimale service willen verlenen vinden wij het belangrijk van je te horen als er klachten zijn over de Ratho dienstverlening of het gedrag van onze medewerkers. We gebruiken opmerkingen, feedback en klachten als input voor kwaliteitsverbeteringen.

Wij zien een klacht als een kans en vinden dat, als je laagdrempelig een klacht in kunt dienen, dit bijdraagt aan het (herstel van) vertrouwen van jou als opdrachtgever in ons als organisatie of in onze medewerkers. We gaan er alles aan doen om dit samen met je op te lossen, onze kwaliteitsmedewerker reageert binnen twee werkdagen met een inhoudelijk antwoord.