top of page
ICT dienstverlener

Kwaliteit

Onze certificeringen

ISO 27001en NEN 7510

Met de ISO 27001- en NEN 7510 certificeringen garanderen wij de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie. Het is voor klanten en relaties een bevestiging dat Ratho veilig met hun data en informatie omgaat. Dit biedt extra zekerheid met het oog op de algemene verordening  gegevensbescherming (AVG) die sinds mei 2018 van toepassing is. Er worden niet alleen hoge eisen gesteld aan de gebruikte IT-oplossingen, maar ook aan de IT-ondersteunende partijen.

Al onze diensten vallen binnen de scope van de ISO-certificeringen en de daarbij behorende managementsystemen. Het geografische toepassingsgebied is Nederland.

ICT dienstverlener

Informatiebeveiligingsbeleid op hoog niveau

Al vanaf 2017 zien wij deze certificeringen als instrumenten om onze processen continu te evalueren en te optimaliseren. De werkwijzen die wij hierbij hanteren zijn geborgd in ons Information Security Management Syteem (ISMS). De certificeringen zijn drie jaar geldig, maar jaarlijks vinden er ook nog externe audits plaats. Wij zijn continu bezig om ons informatiebeveiligingsbeleid op hoog niveau te houden. Dit zien onze klanten terug in de (door)ontwikkeling van zowel bestaande als nieuwe diensten als in, natuurlijk, onze gebruikelijke focus op klanttevredenheid.

Certificaten nodig?

Wil je weten hoe wij met informatiebeveiliging en privacy omgaan? Welk beleid we volgen en welke technische- en organisatorische maatregelen genomen zijn? Of wil je graag een kopie van onze certificaten ontvangen? Wat je vraag ook is, we staan je graag te woord!
Stuur je verzoek naar onze ISMS manager via FG@ratho.nl of bel ons op 040 2370 426.

Onderwijs_1694pxBreed.jpg

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek hoe simpel het is om op de hoogte te blijven van ons nieuws. Je ontvangt het gewoon via de e-mail!

Als je je inschrijft, geef je ons automatisch toestemming om jouw gegevens te bewaren en jou te e-mailen met onze informatie. Lees ook ons privacybeleid.

bottom of page