RathoManager


Onze intuïtieve online beheeromgeving

 

RathoManager voor functioneel beheer

De RathoManager is ontwikkeld vanuit de vraag voor een intuïtieve en gebruiksvriendelijke beheeromgeving. Deze is opgebouwd met verschillende modules. Hierdoor krijg je eenvoudig overzicht in gebruikersaccounts, werkplekken en instellingen. Ook kun je op een intuïtieve manier zelf veel voorkomende aanpassingen en wijzigingen direct doorvoeren.

Met de RathoManager heb je ook de mogelijkheid om instellingen te standaardiseren, wat zorgt voor meer uniformiteit, herkenbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Denk hierbij aan de opbouw van een e-mailadres van een gebruiker die je eenvoudig binnen de onderwijsleeromgeving op gebruikersniveau instelt. Dit kan met de volgende modules:

De RathoManager, hoe het werkt

Module Start

Via de startpagina krijg je snel een overzicht van de instellingen. Ook vind je hier de laatste acties die automatisch zijn uitgevoerd door de dynamische koppeling van het gebruikersbeheer.

RM Start

Module Gebruikers

Deze module is de basis van waaruit alle andere onderdelen en modules aangestuurd worden. Je beheert vanuit hier de diverse gebruikers en je regelt vanuit hier ook eenvoudig de indiensttreding en uitdiensttreding. We kunnen ook een dynamische koppeling maken met een bestaand HRM systeem. Dit betekent dus dat je alleen wijzigingen in het HRM-systeem voor medewerkers en voor het onderwijs het LAS voor leerlingen doorvoert, waarmee wij je dubbel werk besparen.

RM Gebruikers

Module Werkplekken

Met de module Werkplekken heb je inzicht in alle werkplekken van de organisatie en kun je fucntioneel beheer toepassen voor de meest voorkomende acties, zoals herstarten en updaten.

RM Werkplekken

Module Microsoft 365

Met deze module beheer je diverse Microsoft 365 onderdelen, zoals Microsoft Teams. Je hoeft geen lid te zijn van de teams om toch functioneel beheer hierop uit te voeren, zoals lidmaatschap en rechten. Hierdoor is het makkelijker om te voldoen aan bijvoorbeeld AVG-wetgeving en toch effectief ondersteunen binnen de organisatie.

RM M365

Module RathoPortaal

Met de module Rathoportaal kun je binnen de RathoManager op een intuïtieve manier zelf veel voorkomende aanpassingen en wijzigingen direct doorvoeren in onze digitale leer- en werkomgeving voor het onderwijs.

RM RP

Module Rapportage

Met de module Rapportage krijg je binnen de RathoManager inzichten in het gebruik van de omgeving. Denk hierbij aan het gebruik van onderdelen van Microsoft 365 en de werkplekken van gebruikers. Voor het onderwijs krijg je ook inzichten in het daadwerkelijke gebruik van de software van uitgeverijen.

RM Rapportage

Module Helpdesk

Met deze module krijg je inzicht in alle nieuwe, lopende en gesloten tickets van de organisatie inclusief alle reacties, bijlages en de status.

RM Servicedesk

 

Ik geef graag een demo
Ik help je om het maximale uit het RathoPortaal en de RathoManager te halen. Boek een vrijblijvende demo!

Aryon Hooijmaijers

Wat zeggen opdrachtgevers?

Icon-Ratho open-double-quote-sans-left

Welke IT-uitdaging heb jij?

Wil je een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met ons!