top of page
Informatieveiligheid

Informatieveiligheid

Informatieveiligheid

in·for·ma·tie (de; v; meervoud: informaties) 1. inlichting, gegevens 2. elk gegeven dat door een computer kan worden gelezen vei·lig·heid (de; v) 1. het veilig-zijn: iets in veiligheid brengen

‘Saftey first’ hangt bij ons op een tegeltje. We brengen veiligheid met een digitaal schild om de kans op datalekken, hacks en ransomware zo klein mogelijk te maken. Ook kennen we de AVG (GDPR) van haver tot gort; van de rechten tot de plichten. Informatieveiligheid is geen neventaak, maar een hoofdzaak. Wij helpen je om veilig te werken door het bewustzijn in de organisatie te vergroten en de kennis te brengen die vaak ontbreekt. Ratho adviseert op basis van jouw dataclassificatie en betrekt daarin mens, proces en techniek.

Informatieveiligheid

Onze diensten

Deze diensten zorgen voor de beste beveiliging van jouw IT-omgeving

Beheerde printdiensten

Wij maken gebruik van diverse printoplossingen van A-merken in combinatie met een printdienst via de cloud om te zorgen dat je via verschillende apparaten altijd en overal beveiligd kunt printen. Voor een vast bedrag  per maand neem jij de verbruiksmaterialen en het gehele onderhoud van de printers af.

Informatieveiligheid

We zijn er

VOOR EEN SECOND OPINION

Twijfel je over de kennis of kunde van je huidige IT-partij? Vraag een gratis second opinion aan.

bottom of page