top of page
ICT dienstverlener uit Eindhoven

Onze partners

De softwareoplossingen van Microsoft lopen als een rode draad door onze beheerdiensten heen, of het nu gaat om onderwijsorganisaties of zakelijke opdrachtgevers. Van werkplekken tot servers en virtualisatieoplossingen; in alle onderdelen komen de technologieën van Microsoft terug. Vol trots zeggen wij dan ook dat wij zowel Microsoft Modern Work Solution Partner als Authorized Education Gold Partner (AEP) zijn.

Partner in Softwareoplossingen

Een goede softwareoplossing valt of staat met de kwaliteit van het hardware platform waarop het ondergebracht is. Door onze jarenlange ervaring met Dell, van zowel werkstations en laptops tot servers en andere netwerkcomponenten, weten wij dat jou op basis van hun hardware oplossingen stabiele en snelle oplossingen kunt realiseren.

Partner in Softwareoplossingen

Als zesde officiële koppelpartner van Stichting Basispoort bieden wij de mogelijkheid om via ons Ratho Portaal het digitale lesmateriaal waarvoor de school een licentie heeft bij de aangesloten uitgeverijen, direct toegankelijk te maken via SSO (Single Sign On). Op deze manier komt ook Ratho tegemoet aan een van de speerpunten van de PO-Raad, namelijk het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken van de werk- en leeromgeving bij een onderwijsinstelling.

Partner in Softwareoplossingen

CodeTwo levert diverse oplossingen voor zowel Exchange servers als Office 365, waarvan wij een geautoriseerde reseller zijn. Het product regelt de e-mail handtekeningen en disclaimers centraal, zonder tussenkomst van de gebruiker. Daarmee is de standaardisatie van organisatiedisclaimers, bedrijfsgegevens en logo’s in e-mails eenvoudig in te regelen, zodat er geen wildgroei in handtekeningen ontstaat en organisaties eenduidig naar buiten communiceren.

Partner in Softwareoplossingen

Met wifi oplossingen van Extreme Networks (voorheen Aerohive) bieden wij een controllerloze draadloze netwerkoplossing. Nog veel belangrijker is dat de wifi netwerken op basis van hun oplossingen zeer stabiel en snel zijn.

Partner in Softwareoplossingen

Vooruitgang zit in de manier waarop je technologie benut om je gebruikers te beveiligen, te beheren en hen alle mogelijkheden te bieden. Alleen met Jamf benut je het potentieel van je hele Apple ecosysteem maximaal. Met bijna 20 jaar ervaring met Apple, een ongeëvenaarde reputatie voor ondersteuning van Apple besturingssystemen op de dag van vrijgave en een groeiend veiligheids- en beheerplatform dat iedereen kan gebruiken, is Jamf de intuïtieve oplossing voor elke organisatie van elke omvang, voor elke technologische behoefte.

Partner in Softwareoplossingen

Phished is het bekroonde platform dat geautomatiseerde phishingsimulaties combineert met interactieve opleiding over cybersecurity en krachtige Threat Intelligence. Verminder phishingrisico's met tot 96% zonder enige handmatige tussenkomst.

Partner in Softwareoplossingen

Zij zetten hun expertise graag in voor een digitale wereld waarin informatie veilig is en applicaties betrouwbaar zijn. Ze bieden MKB-bedrijven de meest grondige beveiligingsonderzoeken voor applicaties en ondersteunen ontwikkelteams met praktische tips en adviezen. Zij hebben een brede basis, zijn specialist in het beveiligen van applicaties en staan voor kwaliteit.

Partner in Softwareoplossingen

Binnen Guardian360 geloven ze dat informatiebeveiliging een continu proces is; voor optimale informatiebeveiliging moet de driehoek van mens, proces en technologie iedere dag naadloos samenwerken. Helaas doen veel security diensten en -producten niet wat ze beloven. Tegelijkertijd denken nog (te) veel mensen dat informatiebeveiliging eng of moeilijk is. Onnodig, wat hen betreft; je hoeft geen security-specialist te zijn om security werkzaamheden te verrichten.

Partner in Softwareoplossingen

Met de digitale telefonie oplossingen van Gamma Communications (voorheen gnTel), bieden wij een ijzersterke propositie op het gebied van VoIP en bellen via Microsoft Teams. Deze oplossingen zijn erg aantrekkelijk voor grotere organisaties met meerdere locaties die op zoek zijn naar een flexibele telefonie oplossing met maar één enkele factuur

Partner in Softwareoplossingen

Wij maken gebruik van de datacenters van Interconnect in Eindhoven en Den Bosch om ons eigen redundante hostingplatform beschikbaar te stellen. Door middel van onze eigen glasvezel verbinding tussen beide locaties, is dit platform onderling verbonden en bieden wij volledige geografisch redundante oplossingen aan. De datacenters van Interconnect voldoen daarnaast aan de ISO 27001 norm en zijn bovendien SAS70 / ISAE3402 gecertificeerd om ook privacy gevoelige informatie op te mogen slaan.

Partner in Softwareoplossingen
bottom of page