top of page
Partner in Softwareoplossingen

Onze partners

Partners

Wij werken alleen met de beste partners met producten die zijn afgestemd op
jouw wensen en behoeften.

FileCloud is een zakelijke oplossing voor het veilig openen, synchroniseren en delen van bestanden die op uw server staan. Hierbij maken ze gebruik van de bestaande infrastructuur in uw organisatie. Het werkt hetzelfde als Dropbox of Box.net, maar is veel beter beveiligd en u bent en blijft 100% eigenaar van de gegevens. Het is de meest eenvoudige manier om bestandsdeling, synchronisatie en mobiele toegang toe te voegen aan de al bestaande bestandsopslag.

Partner in Softwareoplossingen

Collectief IT gebruik op school? Onze partner Leba Benelux heeft de oplossing! Overal waar collectief met tablets en/of laptops wordt gewerkt zijn deze producten onmisbaar. Ze bieden oplossingen voor collectief opbergen, opladen en beheren van Laptops, ChromeBooks, iPads en Tablets. Door het zeer brede assortiment zijn ze vrijwel altijd in staat de juiste oplossing aan te bieden. Door goed naar de wensen van de gebruikers te luisteren innoveert Leba continue haar producten en past deze aan.

Partner in Softwareoplossingen

Cisco Meraki speelt met haar netwerkapparatuur in op de behoefte aan een flexibele, veilige netwerkomgeving voor kleine en grote organisaties. Met Meraki producten zoals: access points, switches, firewalls en endpoint management tools bouwen wij in korte tijd een betrouwbaar netwerk, dat altijd eenvoudig is uit te breiden.

Partner in Softwareoplossingen

De missie van Copiatek is MVO en banen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en duurzaamheid bevorderen. Zij halen in heel Nederland bij bedrijven, gemeenten, instellingen en scholen afgeschreven ICT apparatuur op. Het afvoeren van oud IT materiaal kost jou doorgaans (veel) tijd en geld. De medewerkers van Coptiatek halen het gratis bij je op. 

Partner in Softwareoplossingen

Professionals van vandaag hebben de voorkeur om hun eigen apparaten te gebruiken, ze zijn zeer mobiel en willen kunnen werken vanaf elke locatie. Daarbij verwachten zij altijd en overal toegang tot al hun bestanden en applicaties. Awingu heeft een slimme, eenvoudige en veilige oplossing voor al deze uitdagingen, daarom hebben wij voor hun partnership gekozen.

Partner in Softwareoplossingen

Wij zijn Preferred Partner van Parallels. Met de Parallels RAS (Remote Application Server) draait er een veilige remote desktop, gewoon in een browser. Hiermee maken wij virtuele desktops en applicaties beschikbaar en beheersbaar vanuit een centrale locatie. Bekijk hier de Partnerpagina van onze partner Parallels.

Partner in Softwareoplossingen

Digitaal werken, automatisering van processen én altijd overal toegang tot centrale informatie; OSN biedt diverse software solutions aan voor het digitaliseren van documentstromen. Van automatische factuur- herkenning tot mobile printing. Tijd en kosten kunnen hiermee eenvoudig worden bespaard. Maak ook een start met digitalisering en automatiseringsproces van documentprocessen en profiteer van ons partnership met OSN!

Partner in Softwareoplossingen

Combell is onze partner op het gebied van domeinnaamregistraties en webhosting op basis van zowel Windows- als Linux servers. Mede door hun 24x7x365 support waar iemand ons altijd vriendelijk en hulpvaardig te woord staat, is dit ook al een partner van ons sinds het begin.

Partner in Softwareoplossingen

Clavister is een toonaangevende Europese cybersecurity leverancier met meer dan 20 jaar ervaring. Voor steeds meer Europese bedrijven en (non-profit) organisaties wordt de keuze voor een cybersecurity oplossing met gegaran-deerd géén achterdeuren (#NoBackDoors). Op basis van technische mogelijkheden of mogelijke dwang door overheden een belangrijk beslissings-criterium. De keuze voor een Europese leverancier die hiervoor garant staat is dan logisch. De keuze voor Clavister biedt die garantie en die zekerheid als geen ander.

Partner in Softwareoplossingen

Onze partner ictLESKISTEN is een jonge, enthousiaste onderneming die zich richt op programmeren, robotica en maker-education in het (primair en voortgezet) onderwijs, kinderopvang en bibliotheek. Ze hebben een breed aanbod van workshops en gastlessen die hier op zijn gericht. Alle materialen voor de leskisten kun je vinden in de webshop van ictLESKISTEN. Hier vindt je een breed scala aan producten.

Partner in Softwareoplossingen
bottom of page