top of page
IT oplossingen voor het onderwijs

Voor wie?

We zijn er.

VOOR HET ONDERWIJS

Als Basispoort koppelpartner en Microsoft Authorized Education Gold Partner (AEP) voorzien wij het primair onderwijs en voortgezet (speciaal) onderwijs van ICT-ondersteuning in de breedste zin van het woord. Wij stemmen de techniek altijd af op mensen en processen, of je nu werkt in een Windows-, Apple- of Google- omgeving. Verder denken wij graag mee over de visie van IT in het onderwijs en geven advies over de randvoorwaarden waaraan een goede IT omgeving moet voldoen.
 

  1. Het bieden van een online leer- en werkomgeving; ons Ratho Portaal. Dit sluit in de eerste plaats aan op het primaire proces om onderwijs te geven met een optimaal leerrendement. Maar het is ook zo ontwikkeld dat deze aansluit bij de ICT-visie die een school heeft voor het secundaire proces, namelijk het doelmatig organiseren, sturen en verantwoorden van het onderwijsleerproces.

  2. het implementeren van bijvoorbeeld Microsoft 365 met de daarbij behorende onderdelen; 

  3. het inzetten van Microsoft Teams en bijbehorende (Office) trainingen voor leerkrachten, leerlingen en ondersteunende medewerkers;(gevalideerd door Register Leraar en MIE expert);

  4. internetverbindingen en wifi;

  5. de inzet (en beveiliging) van tablets en Mobile Device Management (bv. Jamf School);

  6. de aanschaf van alle benodigde hardware en randapparatuur voor een optimale infrastructuur;

  7. het ontsluiten en effectief werken met digitale leermiddelen door de inzet van onze digitale leer- werkomgeving (DLWO), het Ratho Portaal.

ICT-dienstverlening afgestemd op jouw behoeften

Slimme IT-oplossingen voor het onderwijs

Speciaal voor het onderwijs hebben wij oplossingen en diensten die zijn afgestemd op de mensen en processen in het onderwijs. De investering die wij vragen is geheel afhankelijk van jouw wensen en eisen en stemmen we uiteraard geheel met jou af.

Maak kennis met onze persoonlijke manier van werken! Samen zorgen we er voor dat jouw school klaar is voor de toekomst!

Welke IT-uitdaging heb jij?

Veel scholen en stichtingen gingen jou al voor en zijn zeer tevreden. Spreken de bovenstaande zaken jou aan en wil je een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met ons!

Ratho BV heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over jouw vraag.

IT oplosingen voor het onderwijs
bottom of page