top of page
ICT Dienstverlener Ratho

6 redenen voor financiële dienstverleners om aan de slag te gaan met Teams

De mens grijpt elke nieuwe technologie aan om efficiënter te kunnen werken. Daarom gebruiken steeds meer financiële dienstverleners het alles-in-één communicatieplatform Microsoft Teams. In deze whitepaper laten we zien welke oplossingen Teams biedt voor een veilige- en efficiënte samenwerking tussen medewerkers en externen.

ICT Dienstverlener Ratho

Hoe werk je veilig en efficiënt samen in Windows 10/11 en Microsoft 365?

MKB bedrijven hebben te maken met steeds hogere eisen. Daarom moet je er extra op letten dat je op een veilige manier werkt. Denk hierbij aan veilig inloggen via Multifactor authenticatie (MFA), het veilig opslaan en bewerken van persoonsgegevens en het delen en opslaan van bestanden waar je in samenwerkt. Hoe fijn is het als dit kan én je ook nog eens altijd en overal kunt werken. 

ICT Dienstverlener Ratho

6 redenen voor zakelijke dienstverleners om aan de slag te gaan met Teams

De mens grijpt elke nieuwe technologie aan om efficiënter te kunnen werken. Daarom gebruiken steeds meer zakelijke dienstverleners het alles-in-één communicatieplatform Microsoft Teams. In deze whitepaper laten we zien welke oplossingen Teams biedt voor een veilige- en efficiënte samenwerking tussen medewerkers en externen.

ICT Dienstverlener Ratho

Samenwerken in Windows 10 en Microsoft 365 binnen de financiële dienstverlening

In dit digitale tijdperk vraagt de consument steeds vaker om real-time inzicht in de financiële producten die je aanbiedt (hypotheek, verzekeringen, etc.). Daarnaast moeten deze online financiële gegevens voldoen aan veiligheidseisen zoals ISAE 3402, type II verklaringen etc. Stel je eens voor dat dit allemaal in één omgeving kan, dat je overal beveiligd kunt inloggen, alle gegevens overal bereikbaar en beschikbaar zijn, je samenwerkt in bestanden én deze veilig kunt opslaan.

ICT Dienstverlener Ratho

14 tips om jouw ICT-omgeving beter te beveiligen

De beveiliging van ICT-omgevingen is een hot topic en dat is nodig. Inmiddels verschijnen er dagelijks nieuwsberichten over hacks met ransomware die volledige organisaties platleggen. Het gaat hier al lang niet meer om grote organisaties; juist kleine organisaties zijn steeds vaker het doelwit, omdat hier de security vaak nog onvoldoende geregeld is of omdat zij de noodzaak van de investering nog onvoldoende zien. In deze whitepaper geven wij jou 14 belangrijke tips over hoe je jouw ICT-omgeving beter kunt beveiligen.

ICT Dienstverlener Ratho

Oplossingen voor het lesgeven op afstand met de inzet van Microsoft Teams

Technologie is inmiddels al niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en in de periode 2020/2021 heeft dit ook op scholen een vogelvlucht genomen. Men ziet de voordelen en daardoor wordt er steeds meer gebruik gemaakt van technologische ontwikkelingen om op afstand les te kunnen geven. Met Microsoft Teams kan dit heel eenvoudig en we laten in deze whitepaper zien welke oplossingen Teams biedt voor een veilige- en efficiënte samenwerking-, documentopslag- en communicatie tussen leerkrachten, leerlingen, andere medewerkers en externen.

ICT Dienstverlener Ratho

De 5 vereisten voor ICT ondersteuning in het onderwijs

ICT is ondersteunend aan een groot deel van het onderwijsproces en moet makkelijk bereikbaar, veilig en betrouwbaar zijn. Welke ICT-zaken moet een onderwijsinstelling absoluut voor elkaar hebben? In deze whitepaper laten we zien aan welke vereisten onderwijsinstellingen moeten voldoen om mee te blijven gaan in dit digitale tijdperk.

ICT Dienstverlener Ratho

De voordelen van het samenwerken met Microsoft Teams

Microsoft Teams is de oplossing om met één tool alle middelen samen te brengen om goed (online) met elkaar te kunnen samenwerken. Dat geldt zowel voor documentopslag als voor communicatie. Met zowel collega’s als externen. In deze whitepaper lees je welke voordelen Teams biedt voor een veilige- en efficiënte samenwerking.

ICT Dienstverlener Ratho

Whitepapers

bottom of page