top of page
Wachtwoordmanager

Wachtwoordmanager

Regel eenvoudig jouw wachtwoordbeheer

Bescherm de wachtwoorden voor jouw (online) applicaties en tools met een wachtwoordmanager. Hiermee hoef je zelf geen wachtwoorden meer te bedenken óf te onthouden. Zwakke wachtwoordbeveiliging is het Trojaanse paard dat jouw organisatie kan schaden. Met onze basis- en uitgebreide wachtwoordbeheer-oplossingen sla jij al je wachtwoorden veilig op. Je beschermt zo jouw organisatie en voorkomt hiermee wachtwoordgerelateerde gegevenslekken en cyberdreigingen.

Wachtwoordmanager als eerste verdedigingslinie tegen identiteitslekken

 De wachtwoordmanager werkt via een plugin in de browser; deze herkent of de website waarop je probeert in te loggen al in de kluis staat en vult de gebruikersnaam en wachtwoord automatisch in. Probeer je in te loggen op een website waarvan de gegevens nog niet in de wachtwoordmanager staan dan kan je deze bij het handmatig inloggen direct toe laten voegen aan de wachtwoordkluis. Mocht het gaan om een website waar je nog helemaal geen account voor hebt, dan doet de wachtwoordmanager een suggestie voor een veilig wachtwoord en slaat deze automatisch op in de kluis. Naast de plugin voor de browser is er ook een app beschikbaar voor zowel iOS als Android zodat je de belangrijkste wachtwoorden altijd bij de hand hebt

De voordelen van de wachtwoordmanager

 • Privékluizen voor elke medewerker
  Iedereen krijgt een eigen kluis om wachtwoorden, bestanden en eigen klantgegevens in te bewaren.

 • Veilige bestandsopslag

  Bescherm je vertrouwelijke bestanden, documenten, foto's en video's op een onbeperkt aantal apparaten.

 • Beveiligingscontrolescore en -rapportage

  De Business-wachtwoordbeheerder biedt inzicht in jouw wachtwoordbeveiliging met robuuste rapportage- en audittools om interne controles af te dwingen en te voldoen aan nalevingsvereisten.

 • Op rollen gebaseerde toegang

  Je kunt medewerkersmachtigingen volledig aanpassen via verfijnde toegangscontrole op basis van de rol en verantwoordelijkheden van teamleden.

 • Single Sign on (SSO)

  Inloggen kan middels SSO op basis van je Microsoft 365 account, die als het goed is beveiligd zijn met MFA. Voordeel is dat de gebruikers dus geen apart wachtwoord nodig hebben voor de kluis. Daarnaast wordt de toegang tot de kluis automatisch ontzegd op het moment dat het M365 account van een gebruiker uitgeschakeld wordt bij uitdiensttreding.

 • Darkweb scan

  Je ziet onmiddellijk of een van jouw wachtwoorden is gestolen bij een gegevenslek. Met BreachWatch bescherm je jezelf tegen cybercriminelen.

Een wachtwoordmanager
in jouw organisatie?

Stel jouw vragen over de mogelijkheden van een wachtwoordmanager in jouw organisatie

Wachtwoordmanager

Cas van der Steen

Twee-factor-authenticatie

De wachtwoordmanager ondersteunt twee-factor-authenticatie (2FA), waaronder sms, Keeper DNA® (smartwatch), TOTP (bijvoorbeeld Google Authenticator en Authy), FIDO U2F (bijvoorbeeld Yubikey), Duo en RSA SecurID. 2FA kan worden afgedwongen door op rollen gebaseerde besturing.

Ondersteuning voor organisaties van verschillende grootte

De wachtwoordmanager is gemaakt om organisaties van elke grootte te bedienen. Beleid op wachtwoordbeheer kan worden gestructureerd op rol, team en organisatorische eenheid. Hierdoor kunnen verschillende divisies, branches, merken en kantoorlocaties van een organisatie allemaal beschermd worden. Verschillende toegangsrechten, machtigingen en beleidsregels voor het afdwingen van veilig wachtwoordbeheer in de organisatie is mogelijk. Elke organisatie kan meerdere beheerders inzetten met afgestemde machtigingen voor hun gebruikers, rollen en teams.

bottom of page