Microsoft 365 & Teams


Ontdek hoe het jouw organisatie helpt om
cyberbeveiliging te verbeteren, kosten te verlagen
en de mogelijkheid biedt om op elke locatie te werken.

Microsoft 365: meer dan een samenwerkingstool

Hoe helpt Microsoft 365 jouw organisatie?

Microsoft 365 is de productiviteitscloud die is ontworpen om elk van ons te helpen met eersteklas Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging. Wij vertellen je meer over de voordelen van Microsoft Teams en hoe het binnen jouw organisatie leidt tot meer gebruiksgemak en minder kosten. Als Microsoft Gold Partner informeren wij je over de voordelen van Microsoft 365 voor jouw organisatie. We hebben ruime ervaring met het adviseren, ondersteunen en migreren van 100+ profit- en non-profit organisaties naar het werken met Microsoft 365.

Wees productief op elke locatie

Of je nu extern werkt of op locatie; je krijg je werk altijd gedaan:

 • Chatten, bellen, webinars of vergaderingen hosten
 • Documenten delen in de cloud
 • Samenwerken met behulp van Office-apps
 • Contact houden via e-mail en agenda

Beveilig jouw organisatie

Borg jouw gegevens met deze ingebouwde beveiligingsfuncties:

 • Verdediging tegen cyberdreigingen
 • Beter beveiligen van (klant)gegevens
 • Beveiligde apparaten
 • Beheer van gebruikers en apparaten

Bespaar kosten met één oplossing

Stroomlijn IT-installatie-, beheer- en kosten met één oplossing:

 • Verbeter gebruikersproductiviteit
 • Bespaar op automatisering en IT-kosten
 • Verklein kosten van beveiligingsrisico's
 • Voeg kosten van leveranciers samen

De 10 voordelen van Microsoft 365

De totaaloplossing voor jouw ICT behoeften

Microsoft 365 bestaat uit een aantal onderdelen die samen een totaaloplossing bieden voor de ICT-behoeften van bedrijven in de huidige tijd. Even tijd dus voor een korte opsomming van de 10 grootste voordelen van Office 365. Denk hierbij aan:

1. Digitaal (samen)werken op alle apparaten en platformen
2. Atijd en overal toegang tot jouw documenten
3. Bestanden makkelijk en veilig opslaan in de cloud
4. Bestanden bewerken & delen met SharePoint en OneDrive
5. Alle taken en notities gekoppeld met OneNote

6. AVG-proof werken
7. e-mailboxen, (gedeelde) agenda’s en contactpersonen 
8. Samenwerken en communiceren met collega’s en externen 
9. Flexibel en goedkoop met maandelijkse af te nemen licenties
10. Minder kosten voor hardware en IT-werkzaamheden

De voordelen van werken met Microsoft Teams 

Werk sneller en efficiënter

Met Teams beheer je al jouw chats, vergaderingen, bestanden en apps in een enkele 'workspace'. Lees hier de voordelen en vraag bij ons een vrijblijvende demo aan zodat je kunt ervaren hoe Teams werkt in jouw organisatie.

 

 • Teams matchen met afdelingen, functiegroepen en/of organisatieprocessen;
 • Veilig samenwerken met externen; 
 • Documenten overal opslaan en gezamenlijk bewerken;
 • Onderling- en extern communiceren via de chat functie en via 'Skype for Business' met beeld en geluid;
 • Gemiste berichtmeldingen vanuit Microsoft Teams ontvangen in Outlook Postvak In, waardoor de communicatie tussen werknemers geïntegreerd en overzichtelijk blijft, ongeacht welke tool wordt gebruikt;
 • Koppelingen realiseren met externe (web)applicaties;
 • Tot wel 80% afname van het (interne) e-mail verkeer;
 • Het onboarden van (nieuwe) collega’s is eenvoudiger te realiseren.  

Vraag een Teams demo aan

Interactieve demo van Teams

In deze interactieve demo krijg je eerst een rondleiding door Teams om de app te begrijpen en meer te leren over de belangrijke functies. Vervolgens kun je enkele echte acties zelf echt uitproberen en help je een team om belangrijke beslissingen te nemen.

Train jouw medewerkers

Met interactieve Office- en adoptietrainingen- en workshops


Wij zijn Microsoft Gold- en Education partner (AEP), waardoor we van alle ins-en-outs op de hoogte zijn en blijven. Inmiddels zijn er door ons 100+ organisaties succesvol en naar volle tevredenheid ondersteund bij de overstap naar Microsoft 365.

Denk aan adoptie voor het implementatietraject


Door het organiseren van workshops voorafgaand aan een implementatietraject, laten we mensen op een praktische wijze kennismaken met de voordelen van het platform.

Na de technische implementatie houdt het echter niet op; als gedreven IT partner gaan wij nóg verder en zorgen er voor dat de gebruikers ook daadwerkelijk de meerwaarde ervaren middels onze adoptie- en gebruikerstrainingen op locatie.

Collega Aryon schreef hier een blog over:

covertrainingen_400

Wil jij een (adoptie) training?

Ik help je om het maximale uit Microsoft 365 en Teams te halen met interactieve workshops, (adoptie)trainingen en gebruikersondersteuning

Aryon Hooijmaijers

FAQ Microsoft 365 en Teams

Welke vragen kunnen wij voor jou beantwoorden?

Is Microsoft 365 geschikt voor elke organisatie?

Deze oplossing is geschikt voor elk type organisatie, ongeacht de omvang. Wij helpen jou met het in kaart brengen van jouw behoeftes en stemmen af welke functies belangrijk zijn voor jou organisatie. Daarnaast geven we de gewenste gebruikerstrainingen.

Ik wil nog niet volledig in de cloud werken, wat nu?

Misschien is volledig online werken in de cloud dé oplossing voor jou, maar het kan ook zijn dat je om juridische- of praktische redenen nog een lokale (server) omgeving heeft en een hybride oplossing uiteindelijk veel beter bij jou past. Een combinatie van lokaal en in de cloud werken is ook mogelijk.

Hoe stap ik zonder problemen over naar Microsoft 365?

De overstap is in veel gevallen minder ‘heftig’ dan men vaak vreest. Dat kunnen we zeggen, omdat we al meer dan 100 organisaties succesvol hebben gemigreerd. Een probleemloze overstap vraagt echter vaak wel wat voorbereiding. Wij brengen, samen met jou, huidige ICT-situatie en de gewenste situatie eerst in kaart zodat jij een oplossing krijgt die helemaal aansluit bij wat jouw organisatie werkelijk nodig heeft.

Kun je elke e-mailomgeving overzetten?

Een gevreesd ‘probleem’ is het overzetten van de e-mail inbox. Met onze bewezen aanpak voor het overzetten van jouw huidige e-mail omgeving naar Microsoft 365. We zetten zonder problemen de inhoud van jouw mailbox over, ongeacht het huidige e-mailplatform (bijvoorbeeld Novell, POP/IMAP boxen, Exchange, Lotus Notes of Google).

Wat is jouw investering?

Eenmalige en periodieke kosten

Er wordt een eenmalige fee gerekend voor de initiële inrichting en kick-off. Afhankelijk van het aantal gebruikers rekenen wij maandelijkse kosten die op- en af te schalen zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om een strippenkaart af te nemen om ondersteuning te verkrijgen of gebruikerstrainingen in te zetten.

Nog niet helemaal klaar voor de overstap?

Ook als jouw organisatie nog niet helemaal klaar is om over te stappen op het (volledig) online werken, kan Microsoft 365 wél al interessant zijn. Het platform biedt namelijk ook de mogelijkheid om uw organisatie voordelig te voorzien van Microsoft licenties. Het voordeel hierbij is dat je maandelijks achteraf betaald voor het daadwerkelijke gebruik. Je zit dus niet vast aan langlopende contracten op basis van jouw piekbehoefte.

Denk goed na over de beveiliging en back-up

Zet additionele IT-diensten in voor een complete- en veilige oplossing

Het is mooi als het platform eenmaal werkt en dat alle programma's draaien. Er is al veel standaard aanwezig qua beveiliging in Microsoft 365, maar wij kijken graag verder dan dat. Het is slim om extra tools en awareness trainingen tegen phishing in te zetten om jouw digitale omgeving te beschermen. Neem geen genoegen met een enkel Antivirus programma of een firewall, maar denk hier dieper over na. We adviseren je uiteraard graag en denken met je mee over welke processen er draaien in jouw omgeving en en welke (veiligheids)oplossingen daar het beste bij passen!

Wat zeggen opdrachtgevers?

Icon-Ratho open-double-quote-sans-left

Welke IT-uitdaging heb jij?

Wil je een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met ons!