top of page
  • Foto van schrijverWendy Kuipers

Even voorstellen: onze 4 nieuwe medewerkers en 2 stagiairs!

Op 1 augustus en op 1 september zijn er maar liefst zes nieuwe medewerkers en daarnaast ook nog twee stagiairs bij ons gestart. Ze stellen zich graag aan je voor!


Nieuwe medewerkers


Ben Koeling | Projectlead & Delivery manager

Ik ben 40 jaar en woonachtig in het pittoreske Nuenen. Mijn functie binnen Ratho B.V. is ICT Adviseur & Techneut. Binnen deze functie houd ik mij bezig met het samenbrengen van de techniek en de wensen van de klant en collega’s rondom de processen en uitlijning daarvan. Hoe zorgen we ervoor dat de IT en de processen ondersteunend zijn voor de mensen die ermee werken? Bewust blijven van wat we hoe doen en blijven zoeken naar het waarom en kan dit niet beter, sneller en leuker? Sinds september 2023 ben ik werkzaam bij Ratho, met veel enthousiasme heb ik hiervoor gekozen. De mogelijkheid om zowel met het Onderwijs als de MKB sector te werken spreekt mij zeer aan. De gesprekken die ik heb gevoerd met de collega’s hebben mij ervan overtuigd dat Ratho de plek is waar ik me thuis voel. De collega’s zijn er voor de klant en voor elkaar. Met als doel het samen voor de klanten de IT werkbaar, veilig en leuk te maken, “ICT in een organisatie moet gewoon werken”!


In mijn vrije tijd, vindt je me in de natuur, de keuken of maak je me blij met een goed bordspel. Samen mijn zoons beleef ik wilde avonturen of bouwen we bizarre dingen met LEGO. Gezond blijven en sporten zijn voor mij heel belangrijk, calisthenics, yoga, hardlopen en boulderen zorgen ervoor dat ik fit blijf.


Pepijn Samuels | ICT Adviseur Power Apps 

Ik ben Pepijn, 25 jaar oud en momenteel woonachtig in Brandevoort met mijn vriendin en onze kat. Deze maand studeer ik af aan mijn opleiding Applied Physics aan de TU Eindhoven. Tijdens deze opleiding heb ik ervaring opgedaan in de ICT als werkstudent waarbij ik erachter ben gekomen dat mijn interesse voor processen en het automatiseren hiervan groter is dan die voor de natuurkunde.Binnen Ratho ga ik per 1 september de functie ICT-adviseur vervullen waarbij ik me vooral bezig ga houden met het verbeteren en automatiseren van processen. De reden dat ik werkzaam bij Ratho ben geworden is omdat wij dezelfde visie delen: "ICT moet voor je werken". Daarnaast voelt de sfeer in het bedrijf erg goed en hoop ik dat ik hier veel kan leren. De komende tijd ga ik me bezig houden met het verbeteren van interne processen zodat collega's opdrachtgevers beter van dienst kunnen zijn door meldingen sneller te kunnen verhelpen of, nog liever, te voorkomen!

Naast het vooruit helpen van andere d.m.v. ICT trek ik in mijn vrije tijd graag mijn sportschoenen aan om het handbalveld op te gaan, waar ik compenseer voor het veel zitten achter mijn pc zowel op het werk als thuis. Pepijn werkt 40 uur.

 

Cas Hillekens | Helpdeskmedewerker

Mijn naam is Cas Hillekens, ik ben 21 jaar en ik kom uit Deurne. Ik ben gestart als helpdeskmedewerker voor 40 uur per week. k heb voor Ratho gekozen aangezien ik klaar was om de volgende stap in mijn carrière te maken. Ik werkte in een kleiner bedrijf en wilde een iets grotere uitdaging  aangaan. Ik hoop dat Ratho mij deze kans biedt om zowel te groeien als persoon, maar ook om mijn ICT-kennis uit te breiden.

Verder spreek ik graag af met vrienden in mijn vrije tijd en doe ik aan fitness, voetbal en speel ik games.

 

Luke Savenije | Helpdeskmedewerker

Luke is bij ons gestart als stagiair op de helpdesk en heeft er voor gekozen om zijn loopbaan bij ons te starten en zich verder te ontwikkelen op de helpdesk. In zijn vrije tijd sleutelt hij ook graag aan computers en bouwt hij zelf zijn eigen toetsenborden.


Stagiairs


Aart Pieterse | development

Ik ben Aart, 21 jaar en woon in Eindhoven. Vanuit mijn studie informatica op Avans in Breda kom ik mijn derdejaars stage lopen als developer bij Ratho. In deze tijd hoop ik functionaliteiten toe te voegen aan het Ratho-portaal om de klantensupport te bevorderen. 

In het komende halfjaar hier hoop ik mezelf verder te ontwikkelen qua professionaliteit en technische kennis. Verder zie ik er naar uit om het bedrijf beter te leren kennen en me te verdiepen in het project!Yossef Hussan | IRT

Ik ben Yossef, een 24-jarige tech-liefhebber afkomstig uit Roermond. Momenteel ben ik student aan Fontys, waar ik de opleiding AD-ICT volg, met als focus Digitale Infrastructuur en als specialisatie Junior Cloud Engineer. Naast mijn passie voor de Cloud, ben ik ook gepassioneerd door Cybersecurity en DevOps.


Mijn stage bij Ratho is op 1 september van start gegaan en zal een half jaar duren. Gedurende deze stage zal mijn voornaamste aandacht uitgaan naar de migratie van onze monitoringstool. Deze uitdaging biedt mij de kans om mijn kennis in de praktijk te brengen en mezelf verder te ontwikkelen als professional in de vakgebieden van Cloud Engineering en Cybersecurity.


Deze stage vormt voor mij een waardevolle gelegenheid om de bedrijfswereld van binnenuit te ervaren. Ratho en ik delen dezelfde kernwaarden, waaronder gegevensbescherming en privacy, en ik ben er trots op deel uit te maken van een organisatie die zich hieraan toewijdt.


Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met het fantastische team bij Ratho en mijn bijdrage te leveren aan hun missie. 


 

Wendy houdt zich bezig met de marketing & communicatie binnen Ratho. Ze probeert de techniek te vertalen zodat onze opdrachtgevers en andere geïnteresseerden inzicht krijgen in de oplossingen en diensten die Ratho biedt

Comments


bottom of page